Laaduntarkastaja vakituiseen työsuhteeseen

Haemme asiakasyrityksellemme metalliteollisuuteen laaduntarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Laaduntarkastajan tehtäviin kuuluu muilta alihankkijoilta saapuvien sekä eteenpäin lähtevien materiaalien tarkastaminen. Tehtävässä vaaditaan ymmärrystä metalliteollisuudesta, teknistä tuntemusta sekä piirustusten lukutaitoa.

Työtehtävässä vaaditaan kone- ja metallialan peruskoulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja eduksi katsomme englannin sekä venäjän kielen taidon.

Toivomme sinun olevan joustava sekä yhteistyö- että päätöksentekokykyinen persoona, joka nauttii työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä.

Katsomme eduksi:

  • Visma L7- tuotannonohjausjärjestelmän tuntemisen
  • trukinajo taitoa
  • englannin ja venäjän kielen osaamisen

Tarjoamme:

  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän kasvuyrityksessä kansainvälisessä projektiympäristössä 
  • Työskentelyä mielenkiintoisissa projekteissa
  • Mahdollisuus vaikuttaa työpanoksellasi yrityksemme päivittäisiin toimintoihin, kehitykseen sekä tulevaisuuteen

Työpaikka sijaitsee Liedossa ja yrityksellä on toimipiste myös Aurassa. Projektikohteita voi mahdollisesti olla myös muualla Turun seudulla.

Työsuhde on alkuun henkilöstövuokrauksen kautta ja sen jälkeen mahdollisuus siirtyä yrityksen omille kirjoille. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan oikean tekijän löydyttyä.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Essi Pitkänen p. 050 475 2050, essi.pitkanen@sol.fi

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0504752050
Sähköposti: essi.pitkanen@sol.fi
Sijainti: Lieto

Logo

Laaduntarkastaja vakituiseen työsuhteeseen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!