Ensolantie 6

Laadunvalvoja

Hae tähän työpaikkaan

Nanocomp Oy Ltd on kansainvälisesti toimiva korkean teknologian yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus mikro- ja nano-optiikasta. Nykyisellään yritys on keskittynyt optisten muovikomponenttien massavalmistukseen hyödyntäen rullapainoteknologiaa.

Etsimme Nanocompille laadunvalvojia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu tuotteiden laadunvalvonta ja poikkeamista raportointi. Työhön annetaan erinomainen perehdytys, joten aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä ei ole välttämätöntä. Laadunvalvojan tehtävät sopivat hyvin alanvaihtajille tai vaikkapa välivuoden pitäjille, joilla on halua oppia uusia asioita ja saada aivan uudenlaista työkokemusta.

Hakijalta toivotaan huolellista ja pitkäjänteistä työotetta. Tämä työ sopii sinulle, jos pidät tarkkuutta vaativasta työstä, jota saa tehdä itsenäisesti.

Tarjoamme kokoaikaisen työn, jota tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-15, joten viikonloput ovat vapaata. Toivomme valmiutta myös kaksivuorotyöhön, aamuvuoro klo 6-14, iltavuoro klo 14-22. Työsuhde on määräaikainen tämän vuoden loppuun saakka. Työpaikka sijaitsee Lehmossa. Palkka on noin 2000 €/kk.

Hakuprosessi: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Nanocomp Oy Ltd hoitaa mahdolliset jatkohaastattelut ennen lopullisia työntekijävalintoja. Työt alkavat heinäkuussa 2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö laadunvalvojan tehtäviin, niin jätä hakemuksesi pikaisesti www.hrmentor.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Ville Väänänen, p. 050 323 8432 tai ville.vaananen@hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Laadunvalvoja
  • HR Mentor Oy, Ensolantie 6
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Tarkkuus
  • Pitkäjänteisyys

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 323 8432
Sijainti: Ensolantie 6
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!