Lääkäri ammatilliseen kuntoutusselvitykseen

Kiinnostaisiko osa-aikainen työ ammatillisessa kuntoutusselvityksessä? Haemme meille Joensuuhun kuntoutuslääkäriä - Meillä viihdytään ja välitetään!

 

Tule tekemään merkityksellistä työtä 

Ammatillisessa kuntoutusselvityksessä selvität asiakkaiden fyysistä ja psyykkistä työ- ja toimintakykyä sekä otat kantaa asiakkaiden kuntoutustarpeisiin yhdessä muun moniammatillisen työryhmän kanssa. Tuette asiakasta laatimaan ammatillisen kuntoutussuunnitelman ja löytämään tarvittavan tuen tavoitteiden toteuttamiseksi. Asiakkaan moniammatilliseen työryhmään kuuluvat lisäksesi psykologi, sosiaalityön edustaja, työelämän asiantuntija sekä fysioterapeutti. Heidän lisäkseen saat tukea työhösi ja ammatillisen kuntoutuksen saloihin perehtymiseen muilta tiimiläisiltä ja esihenkilöltäsi. 

Joensuun toimipaikassa toteutetaan myös muita ammatillisen ja moniammatillisen kuntoutuksen palveluita kuten Teak, Nuotti, Laku ja Oma väylä, joissa työskentelee yhteensä noin 30 hengen tiimi monipuolisella osaamisella ja rautaisella ammattitaidolla varustettuja asiantuntijoita. Meillä on hyvä yhdessä tekemisen meininki: Jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Yhdessä työtä kehittämällä pidämme huolta työmme sujuvuudesta ja mielekkyydestä sekä tuemme työssä jaksamistamme.

Missiomme on tukea ihmisiä kohti mielekästä arkea, sekä pääsemään ja palaamaan työelämään, että pysymään siellä.

Asiakkaamme ovat joko jo pitkään työelämässä olleita, joilla sairastuminen, vammautuminen tai hankaloitunut terveydentila aiheuttaa työkyvyn menettämisen uhan tai vasta työuransa alussa olevia henkilöitä, jotka eivät ole vielä päässeet työelämään tai opiskelujen alkuun. Yhdessä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn alan johtavassa ja kasvavassa organisaatiossa, kattavan perehdytyksen sekä kollegiaalisen tuen. Voit olla etsimämme osaaja, jos olet laillistettu lääkäri ja omaat aikaisempaa kokemusta työ- ja toimintakyvyn arvioinnista ja/tai kuntoutuksesta.

Työ on osa- aikaista.

 

Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/laakari-ammatilliseen-kuntoutusselvitykseen/DgKKGa

 

Lisätietoja antaa:

Tiina Venäläinen, palvelupäällikkö, p. 0444676969   tiina.venalainen@coronaria.fi

Miia Suomi, rekrytointikoordinaattori, p. 0401498401  miia.suomi@coronaria.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Siltakatu 18, Joensuu
Logo

Lääkäri ammatilliseen kuntoutusselvitykseen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!