Laatoittaja (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme osaavaa laatoittajaa Turun Luolavuoressa sijaitsevaan saneerauskohteeseen. Työt alkavat syyskuun puolivälissä ja töiden alustava kesto on n.1 kuukausi, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa uuden projektin parissa. Työt sijoittuvat arkipäiville klo 7-15:30. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilö on jo alan kokemusta kartuttanut ammattilainen, jolta löytyisi aikaisempaa kokemusta kylpyhuoneiden laatoitustöistä. Huomioimme kuitenkin myös muun laatoituspuolen kokemuksesi. Arvostamme erityisesti ongelmanratkaisukykyä sekä laatuorientoitunutta asennetta. Vedeneristyssertifikaatti on plussaa.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu asuntojen kylpyhuoneiden laatoitus.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle osaamiseesi perustuvan, kuitenkin vähintään TES mukaisen palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!