Laatuinsinööri

Pilkington Automotive Finland Oy hakee Laitilan tehtaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Laatuinsinööriä (Quality Support Engineer)

Laatuinsinöörinä työskentelet asiakkaiden huolenilmaisujen käsittelyiden ja ratkaisujen parissa yhdessä tehtaan eri sidosryhmien kanssa ja varmistat asiakkaidemme laatuvaatimusten huomioimisen tuotannossa. Roolissasi toimit laadun edustajana tehtaan työryhmissä ja projekteissa.  

Odotamme soveltuvan koulutuksen (DI/insinööri) lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuudessa (mm. laatujärjestelmistä ja laatutyökaluista 5xWhy, 8D, FMEA, Control Plan, MSA, SCP), tuloksellista ja systemaattista työskentelytapaa, halua työskennellä pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti yrityksen linjausten mukaisesti laatutoimintoja kehittäen ja tehostaen. Odotamme kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä. 

Hyvät asiakaspalvelu- ja kommunikointitaidot, vastuullinen ja itsenäinen työote, sekä kyky johtaa omaa työtä laadukkaasti ovat olennaisia ominaisuuksia tehtävässä menestymisessä. Olet hyvä tiimipelaaja ja sinulla on taito saada sidosryhmät mukaan erilaisiin projekteihin. Koska olemme kansainvälinen yritys, odotamme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa sekä vahva saksan kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on tarvittaessa mahdollisuus matkustaa niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, lisätietoja saat Eezy Personnelin Hannele Larkovuolta p. 0400 714113 tai hannele.larkovuo@eezy.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä turhaan jätä hakemista viime tinkaan.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen

Pilkington Automotive Finland Oy

Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Laitilassa ja Tampereella. Tampereen tehdas tuottaa erikoisajoneuvojen karkaistuja laseja, kuten bussien sivulasituksia ja takalaseja sekä maatalouskoneiden lasituksia. Laitilan tehdas valmistaa laminoituja tuulilaseja busseihin, maatalouskoneisiin ja juniin.

Pilkington Automotive on edistyksellinen, eteenpäin katsova lasiteknologiayritys, jolla on vahva kokemus lasialasta. Yrityksen perusarvoja ovat työturvalliuus ja korkea laatutaso. Toiminnan runkona on aina laatujärjestelmän mukaisesti toimiminen ja sovittujen hyvien käytäntöjen ja standardien noudattaminen. Erikoislasituotannolla on vahva osaaminen Suomessa. Erikoisajoneuvosektorin tuotteissa korostuvat jatkuvasti lisäominaisuuksien tarve ja lasien muodon kasvava haasteellisuus. Lisäksi yrityksellä on laaja asiakaskunta ja monipuolinen tuotevalikoima. Tehtaiden tuotannosta vientiin Suomen ulkopuolelle menee yli 90 prosenttia. Yritys työllistää Suomessa noin 450 lasialan ammattilaista, joista noin 200 työskentelee Laitilassa. Pilkington Automotive Finland Oy:n liikevaihto tilikaudella 20/21 oli 56 milj. €.

Lisäksi Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike Pilkington Autoglass Oy, Lahdessa Pilkington Lahden Lasitehdas Oy, joka markkinoi ja myy rakennuslasia sekä Laitilassa Pilkington Marine, joka toimittaa laivojen lasituksia.

Pilkington Automotive Finland Oy on osa japanilaista NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä yli 100 maassa.

www.nsg.com

Sijainti: Laitila

 

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!