Laatuinsinööri

Sisu Akselit Oy
Autotehtaantie 1, 13250 Hämeenlinna
Vakituinen työsuhde

Hakuaika alkaa:

Sisu Akselit Oy on raskaiden ajoneuvojen voimansiirtoratkaisuihin erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja valmistamme Hämeenlinnassa akselistoja ja erillisjousitettuja komponentteja kuorma-autoihin, sotilasajoneuvoihin ja kontinkäsittelylaitteisiin Sisu Axles –tuotemerkillä. Olemme ratkaisutoimittaja, jonka toimintaa ohjaavat vahvasti asiakkaiden tarpeet. Meillä on kyky tarjota akselistoratkaisuja, joita muualta ei ole saatavilla. Toimitamme ratkaisujamme ympäri maailman ja niiden tueksi meillä on pitkälle erikoistunut osaava tuotekehitys –tiimi, taitava toimitusketju sekä tehokas varaosalogistiikka. Lähes 90% tuotannostamme päätyy joko suoraan tai välillisesti vientiin. Näemme edessämme kasvua. Lue lisää: www.sisuaxles.com

Sisu Akselit Oy:n omistaa Marmon-konserni, joka osaltaan kuuluu Berkshire Hathawayn omistukseen. Lue lisää www.marmon.com

 

 

 

Meillä on nyt Hämeenlinnassa tarjolla mielenkiintoinen ja merkityksellinen laadunhallinnan tehtävä. Haluaisitko sinä liittyä joukkueeseemme ja hyödyntää osaamistasi maailmalla koeteltujen akselistoratkaisujen parissa?

LAATUINSINÖÖRI

Millainen toimenkuva ja vastuualue sinulle olisi tarjolla? Laatuinsinöörinämme pääset ottamaan itsenäisen ja monipuolisen vastuun organisaatiomme laatu- ja ympäristöjärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä sidosryhmien kanssa. Toimit avainasemassa näihin liittyvien toimenpiteiden ja laatuajattelun jalkauttamisessa yrityksemme eri toimintoihin sekä toimittajaverkostoomme. Olemme ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioitu organisaatio ja soveltuvin osin noudatamme toiminnassamme myös NATO AQAP 2110 ja autoteollisuuden IATF 16949 käytäntöjä. Tehtävässä pääset jättämään näkyvän kädenjälkesi toimintaamme, ja tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus ottaa kokonaisvastuu laatu- ja ympäristöasioistamme.

Millaisten tehtävien parissa tulisit työskentelemään? Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti laatu- ja ympäristöjärjestelmään liittyvät toimenpiteet, kuten sisäiset ja ulkoiset auditoinnit, katselmukset ja tarkastukset sekä erilaisten poikkeamien selvitys. Laatudatan analysoinnilla ja muodostamillasi johtopäätöksillä annat vahvan panoksesi jatkuvan parantamisen edistämiseen. Seuraat aktiivisesti laatu- ja ympäristöstandardeja ja ylläpidät järjestelmäympäristöämme niiden ja Lean ajattelun mukaisesti. Lisäksi konsultoit johtoa ja yrityksemme eri toimintoja päätöksenteossa laatuun liittyen sekä laadit sisäisiä ja ulkoisia laatudokumentteja. Säännöllisellä raportoinnilla ja ohjeistuksilla edesautat laatu- ja ympäristöajattelun jalkautumista organisaatioomme.

Hankintoihin liittyen osallistut toimittaja-auditointien suunnitteluun ja toteutukseen sekä toimittajareklamointeihin. Myyntiä tuet osaamisellasi takuuasioissa ja toimitus- ja laatuvirheiden juurisyiden selvittämisen ja korjaavien toimenpiteiden osalta. Osallistut myös asiakkaidemme suorittamiin auditointeihin. Lisäksi tuet tuotekehitystä ja tuotantoa antamalla heille asiantuntiatukea ja kehitysehdotuksia laatupalautteiden kautta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla soveltuva teknisen tai kaupallisen alan AMK- / ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta laatu- ja ympäristöasioiden ylläpidosta ja kehittämisestä sekä käytännön soveltamisesta. Luemme eduksi kokemuksen teolliselta toimialueelta ja ymmärryksen käytännönläheisistä valmistustekniikoista. Sinulla on kyky johtaa muutosta ja valmentavalla otteella innostaa ihmisiä laatuajatteluun. Osaat myös hyödyntää tietojärjestelmien tarjoamat mahdollisuudet työssäsi. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sinulta englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet innostava ja toimivat yhteistyösuhteet sidosryhmiisi rakentava tiimipeluri. Tartut reippaasti haasteisiin ja lähdet aktiivisesti edistämään asioita ne myös loppuun asti saattaen. Sinussa on sopivasti modernia johtajuutta, joka kehityshankkeissa saa osallistujat aktivoitumaan yhteisen tavoitteen eteen. Kehittäjänä et myöskään unohda oman osaamisesi ylläpitämisen tärkeyttä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden maailmanlaajuisesti arvostettujen tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, vaikka et kaikilta osin täyttäisikään toivomuksiamme! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja. Noudatamme rekrytoinneissamme yhdenvertaisuuden periaatteita.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Sisu Akselit Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!