Laatuinsinööri

Etsimme pääkonttorillemme Ähtäriin

LAATUINSINÖÖRIÄ

Laatuinsinöörinä vastaat laatuasioiden toimeenpanosta ja toteutuksesta. Pääset kehittämään ja ylläpitämään laatujärjestelmiä sekä muita yrityksemme toimintoja. Laatu on meille tärkeä käsite, prosessimme ovat jo viritetty laadukkaiden toimintamallien pohjalle ja haluamme edelleen panostaa osa-alueen kehittämiseen. Tämä tehtävä on uusi ja pääset kehittämään myös toiminnanohjausjärjestelmäämme sekä olemaan järjestelmähankkeissa eteenpäin vievä voima.

Laatuinsinöörinä teet yhteistyötä tuotannon kanssa. Olet avainasemassa vaikuttamassa organisaatiomme prosesseihin ja niiden jatkuvaan parantamiseen. Omaat hyvän ja käytännönläheisen teknisen ymmärryksen teollisesta toiminnasta. Keskustelet sujuvasti viranomaisten ja järjestelmätoimittajien kanssa.

Odotamme sinulta:

  • teknistä koulutusta esimerkiksi ympäristö- tai laatupuolelta
  • 3-5 vuoden kokemusta teollisuudesta tai rakentamisesta
  • aikaansaavaa, joustavaa ja ongelmanratkaisukykyistä työotetta
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja järjestelmäosaamista
  • vahvaa yhteistyö- ja viestintätaitoa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kestävän asiakassuhteen luomiseksi ja ylläpitämiseksi Muovilami kehittää tuotteen ja palvelun laatua organisaation kaikilla tasoilla. Laatuinsinöörinä pääset tekemään tätä työtä pitkäjänteisellä otteella.

Tule osaksi perinteistä ja vakavaraista yhtiötä pieneen ja avoimeen työyhteisöön!

Lisätietoja yrityksestä ja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel, seniorikonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 050 3595 212. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 30.1.2022 mennessä www.eezypersonnel.fi sivujen kautta.

 

Haku alkaa ja päättyy

Muovilami Oy

Lami Doors Group, yksi Euroopan kokeneimmista lujitemuovisten erikoisovien valmistajista, on vuonna 1966 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys. Yritys on vahva toimija Euroopassa ja Pohjoismaissa sekä alansa markkinajohtaja Suomessa. Yrityksen valmistamien LAMI -ovien käyttökohteita ovat mm. elintarvike- ja lääketeollisuuden tuotantotilat, sairaalat, laboratoriot, kylpylät ja uimahallit. Kauppamme perustuu asiakasohjautuvaan projektitoimintaan. Yritys panostaa voimakkaasti tuotteen laatuun ja jatkuvalla investointiohjelmalla tähdätään hyvään kilpailukykyyn. Konsernin palveluksessa on yli 40 henkilöä. Muovilami -konserniin kuuluvat Muovilami Oy Suomessa, Lami Doors UK LTD Englannissa ja Lamidoors AB Ruotsissa. Lisäksi yrityksellä on myyntitoimisto Venäjällä sekä suoraa vientiä useaan muuhun maahan. www.lamidoors.com

Sijainti: Yrittäjäntie 5, Ähtäri
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!