Laatupäällikkö

 

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu noin 240 rakennusalan ammattilaista.

 

Etsimme nyt

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtäväsi on yhtiön ISO-standardien mukaisten laatujärjestelmien kehittäminen sekä toiminnan laadun ja prosessien systemaattinen kehittäminen LEAN-ajattelun mukaisesti. Toimit johtoryhmän jäsenenä suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa. Sinulla on apuna ja tukena laatutiimin asiantuntijat, joiden esihenkilönä toimit sekä osallistut aktiivisesti itse operatiiviseen laatujärjestelmien kehittämiseen.

 

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kokonaisuuksien hallintakykyä, reipasta ja vastuuntuntoista asennetta, kokemusta esihenkilötehtävistä, oma-aloitteisuutta ja myönteistä suhtautumista kehitystoimintaan. Kyky uusien toimintatapojen läpivientiin ja juurruttamiseen pitkäjänteisellä työllä on merkittävää tehtävän kannalta, kuten myös riittävä jämäkkyys ja kyky puuttua epäkohtiin. Osaat myös kouluttaa laatuasioita Tilapalveluiden muulle henkilöstölle.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta laatujärjestelmien kehittämisestä ja kokemusta prosessien kehittämisestä LEAN-ajattelun mukaisesti. Tehtäväs­sä katsotaan eduksi työkokemus kiinteistö- ja rakennusalalta sekä kokemus johtoryhmä-työskentelystä. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen kielitaito.

 

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut; lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, laaja työterveyshuolto, vakuutuskassan korvaukset (mm. hammashuollosta, hieronnasta ja silmälasihankinnoista), laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, työntekijöiden liikuntavuorot ja työsuhdepyörä. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti toimistolla tai etänä.

 

Työaika: AVAINTES, 37,25 h/vko, liukuva työaika

 

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Petri Mölsä, p. 040 543 4181 sekä Eezy Personnelin seniorikonsultti Tero Hassinen p. 050 388 3039.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen www.eezypersonnel.fi kautta 29.1.2023 mennessä.

 

Haku alkaa ja päättyy

Tampereen Tilapalvelut Oy

Sijainti: Tampere
Logo

Laatupäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!