Laatutarkastaja - Bronto Skylift Oy Ab Pori

Etsimme asiakkaallemme Bronto Skylift Oy Ab:lle Porin toimipisteeseen laatuosastolle

LAATUTARKASTAJAA.

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista. 

Laatutarkastaja työskentelee laadunvalvonnan ja tarkastustoiminnan parissa tuotantoympäristössä. Tehtävät koostuvat nostolaitetuotannon laadunvalvonnasta, nostolaitteiden lopputarkastusten tekemisestä ja alihankintaosien vastaanottotarkastuksista. Lisäksi toimenkuva sisältää toimittajapalautteiden antamista tarkastuksissa havaituista alihankintaosien laatupoikkeamista.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta laadunvarmistus- ja tarkastustehtävistä teollisuuden konepaja ympäristössä sekä ymmärrystä ajoneuvo- ja nostolaitetekniikasta ja niihin liittyvistä komponenteista sekä hydrauliikasta, sähkötekniikasta ja hitsatuista rakenteista. Olet tarkka sekä huolellinen ja sinulla on taitoa lukea piirustuksia. Lisäksi vaaditaan englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme ajoneuvoihin liittyvän harrastuneisuuden, maalaus- ja hitsauslaadun tuntemuksen, ERP-osaamisen ja NDT-pätevöitymisen sekä tehtävää tukevan koulutuksen konetekniikan tai tuotantotekniikan parista. Insinöörin tutkinto ei ole välttämätön.

Asiakkaamme tarjoaa valitulle henkilölle paikan viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla ja nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Tarjoamme myös kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia, hyvät työsuhde-edut ja vakaan työsuhteen osana arvostetun kansainvälisen toimijan rivejä. Tulet aluksi saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään ja työskentelemään kokeneen laatutarkastajan apuna.

ValtaGroup Oy hoitaa asiakkaan Bronto Skylift Oy Ab:n rekrytointia ja käsittelee hakemukset luottamuksella sekä sopii haastatteluista. Mikäli tarvitset lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, p. +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi tai Satu Kivekäs, p. +35840 139 9993, satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!