Laboratoriohoitaja / bioanalyytikko

Turku


Koetko vetoa merkityksellistä rokotetutkimustyötä kohtaan? Haluatko olla osaltasi vaikuttamassa suuriin, terveyttä edistäviin kehitysharppauksiin? Haemme nyt laboratoriohoitajaa/ bioanalyytikkoa klinikallemme Turun Kupittaalle.

FVR – Suomen rokotetutkimus on aloittanut toimintansa vuonna 2022. Suomen valtio omistaa FVR:stä 51 % ja Tampereen korkeakoulusäätiö 49 %. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa sosiaali- ja terveysministeriö (STM). FVR panostaa korkealaatuisen kliinisen rokotetutkimuksen lisäksi rekisteritutkimuksiin ja laajoihin pragmaattisiin kenttätutkimuksiin. Tutkimuksemme edistävät kansainvälistä terveysturvallisuutta ja niihin osallistuu vapaaehtoisena tuhansia suomalaisia joka vuosi.

Upouudella, viihtyisällä Turun klinikallamme sinua odottaa joustava, merkityksellinen päivätyö tutkimusmaailmassa eri ikäisten, rokotemyönteisten tutkimusasiakkaiden parissa.

Mitä odotamme sinulta

Edellytämme hakijoilta bioanalyytikon tai laboratoriohoitajan pätevyyttä. Työ edellyttää näytteenottotaitoa - kokemus lasten näytteenotosta on tarpeen. Lisäksi edellytämme tarkkuutta, hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sujuva suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen taito on välttämätön. Myös hyvät tietotekniset perustaidot auttavat sinua työssäsi, sillä käytämme useita eri tietojärjestelmiä.

Mitä saat meiltä

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Meillä saat kehittämishaluisia, asiantuntevia ja kannustavia työkavereita klinikkaverkostossamme ympäri Suomen.

Työpisteesi on Turun tutkimusklinikallamme, joka sijaitsee Kupittalla. Kyseessä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva tehtävä, joka alkaa mahdollisimman pian. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Hakijalta vaaditaan tartuntatautilain mukainen rokotesuoja.

Tule toteuttamaan kanssamme vastuullista edelläkävijyyttä rokotetutkimuksen parissa! Työllämme on suuri vaikutus ihmisten hyvinvointiin.
 

Lisätietoja:


Kesäkuun ajan
Paula Karhumaa
Kliinisten toimintojen päällikkö:
Ke. 19.6. klo 10-12, to. 20.6. klo 10-12, ti. 25.6. klo 13-15
050 356 9579
paula.karhumaa@fvr.fi

 

1.7. jälkeen
Heli Rajamäki
Kliinisten toimintojen päällikkö
040 6536 569
heli.rajamaki@fvr.fi

Haku alkaa ja päättyy

FVR - Suomen rokotetutkimus

Sijainti: Lemminkäisenkatu 14-18
Logo

Laboratoriohoitaja / bioanalyytikko

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!