LabVIEW-järjestelmäinsinööri

Kiinnostaako sinua kehittää huippuluokan järjestelmiä, jotka ovat osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa? Oletko innostunut työskentelystä uusien teknologioiden ja tuotekehityksen parissa? 

 

Etsimme nyt Patrialle Tampereelle

LabVIEW-järjestelmäinsinööriä

järjestelmätestauksen ja -analyysien ohjelmointi- ja kehitystehtäviin!

 

Tulet osaksi Research-tiimiä, joka työskentelee useiden Patrian omien järjestelmien sekä tutkimusluonteisten projektien parissa. Järjestelmäinsinöörinä vastaat tutkimusluonteisesti LabVIEWin avulla järjestelmien mittalaitteiden ohjauksesta sekä datan analysoinnista. Ohjelmointi toteutetaan LabVIEW-ohjelmistolla ja siihen liittyvillä järjestelmillä Windows- tai reaaliaikakäyttöjärjestelmätoteutuksina. 

Etsimme tehtävään ohjelmisto-orientoitunutta tekijää, joka työskentelee mielellään ohjausrajapinnoissa lähellä rautaa. Tehtävä edellyttää vahvaa ohjelmointiosaamista ja uusien asioiden oppimiskykyä. Aikaisempi ohjelmointikokemus LabVIEW:llä on etu, mutta ei edellytys, sillä esimerkiksi Matlab/ Simulink-osaamisella pääset työssä hyvin alkuun. Ymmärrys hardwaren toiminnasta ja erityisesti hardware-testausmenetelmistä auttaa tehtävässä menestymistä. Eduksi lasketaan myös kokemus radioteknisistä (RF) järjestelmistä. 

LabVIEW:hin voi käydä tutustumassa ilmaisversiolla https://www.ni.com/fi-fi/shop/labview/select-edition/labview-community-edition.html

 

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

 

 

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan! Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.patriagroup.com viimeistään 20.6.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. 

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee Tampereella. Kaikille uusille patrialaisille tehdään turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit.

 Jos haluat keskustella tehtävänkuvasta tai rekrytoinnista tarkemmin, voit olla yhteydessä Eezy Personnelin Ulla Kauppiin, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@eezy.fi. 

Haku alkaa ja päättyy

Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Sijainti: Hatanpään valtatie 30
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!