Lähihoitaja keikkatyö kuntoutusyksikkö

Haemme lähihoitajaa keikkatyöhön, Ikipihlaja Setälänpihan kuntoutusyksikköön Liedon Vanhalinnaan. 


Hei sinä lähihoitaja, sytytkö mukaansa tempaavasta työstä? 


Kuntoutuksen yksikkö on aloittanut toimintansa syksyllä 2022 Liedossa, Vanhalinnassa. Yksikkö tarjoaa tuki- ja liikuntaelinleikkauksen jälkeistä jatkohoitoa potilaille, jotka eivät vaadi sairaalatasoista hoitoa. Jatkohoidon tavoitteena on mahdollistaa potilaan sujuva kuntoutumisen aloittaminen ja kotiutuminen noin neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa. Potilaspaikkoja on yhteensä 10. 

Työ on monipuolista ja hauskaa. Työ vaatii kuntouttavan työotteen lisäksi voinnin muutoksien arviointikykyä ja nopeaa reagointikykyä. Työssä pääsee toteuttamaan perushoitoa, kivun ja haavan hoitoa sekä monien erilaisten parametrien seurantaa. Moniammatillisen työryhmän avulla takaamme potilaalle laadukkaan jatkohoidon ja turvallisen kotiutumisen. 

Työtehtävä edellyttää lähihoitajan koulutusta, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön, positiivista asennetta ja hyviä joukkuepelaajan taitoja. Olisi hienoa, jos sinulla olisi voimassa oleva EA- ja LOVe -lääkehoidon koulutus. Jos jokin puuttuu, ei hätää! Olemme koulutusmyönteinen työnantaja ja koulutustarjontamme on aktiivista.

Ikipihlaja Setälänpihan henkilökunta on ammattitaitoista ja vuosia loistanut kannustavalla ilmapiirillään. Täällä viihdytään. Se näkyykin aktiivisten sijaisten määrästä ja työntekijöiden pysyvyydestä. Työhyvinvointiin panostetaan ja se näkyy myös työhyvinvointikyselyjen tuloksissa.  

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. 

Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian!!
 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Vanhatalo, p.040 563 9991, Jenni.vanhatalo@pihlajalinna.fi

Hakuaika alkaa:

Ikipihlaja Setälänpiha, Lieto

Sijainti: Vanha Loukinaistentie 24, Lieto
Logo

Lähihoitaja keikkatyö kuntoutusyksikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!