Lähihoitaja, keikkatyö

Etsimme nyt keikkailevia lähihoitajia tai loppuvaiheen lähihoitaja opiskelijoita lyhyisiin sijaisuuksiin Jokilaakson sairaalaan .

Hoito-osasto 2 on kuntoutusosasto, missä hoidetaan mm. tutkimuspotilaita ja geriatrisia potilaita. Meillä kuntouttava hoitotyö on merkittävässä roolissa ja tavoitteena on edistää potilaiden kuntoutumista kotiutumista varten. Hoitotyön taidot ovat myös merkittävässä roolissa.

Hoito-osasto 4 hoitaa mm. tutkimuspotilaita, infektiopotilaita ja sydän- ja verisuonisairauksia sairastavia potilaita. Meillä työpäivät ovat vaihtelevia ja pääset laajasti toteuttamaan ammattitaitojasi ja kehittämään osaamistasi.

Hoito-osasto 5 on kirurgian osasto, jossa hoidetaan pääasiassa ortopedisiä, yleiskirurgisia, gynekologisia, urologisia ja plastiikkakirurgisia leikkauspotilaita pre- ja postoperatiivisesti. Lähihoitaja toimii työryhmän jäsenenä ja huolehtii hyvästä perushoidosta sekä tukee ja edistää työssää potilaan toimintakykyisyyttä.

 

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

  • Tehtävään hakeminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.
  • Myös alan opiskelijat huomioidaan, opiskelijalle tehtävät suunnitellaan osaamisen ja opintopisteiden perusteella.
  • Lähihoitajalta edellytämme lääkehoitolupaa, voit myös suorittaa sen meillä.
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.
  • Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen  tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta)
  • Olemme savuton työyhteisö.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, sekä hyvän perehdytyksen ja vahvan ammatillisen tuen osaavalta henkilöstöltä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme työyhteisölle kahvit työvuoron aikana. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Lisätietoja tehtävistä antavat palveluvastaavat Karina Pae (hoito-osasto 2), karina.pae@pihlajalinna.fi, p. 040 7122612, Sanna-Mari Marttila (hoito-osasto 4), sanna-mari.marttila@pihlajalinna.fi, p. 040 822 3707 ja Tuija Paasonen (hoito-osasto 5), tuija.paasonen@pihlajalinna.fi, p. 040 585 3299.

Jokilaakson Terveys Oy

Puhelin: 0401856991
Sijainti: Sairaalantie 11, 42100 Jämsä
Logo

Lähihoitaja, keikkatyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!