Lähihoitaja keikkatyö

Haemme lähihoitajia keikkatyöhön Ikipihlaja Oivaan Raisio

Työskentelet Ikipihlaja Oivassa, jossa on 29 paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö. Teemme työtä asiakaslähtöisesti ja pyrimme kehittämään työtämme ja työntekijöitämme jatkuvasti. Asukkaillemme on nimetty omahoitajat, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden ja omaisten kanssa. Työkavereinasi on sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä toimintaterapeutti ja fysioterapeutti. Työ tehdään kahdessa vuorossa.

Tule työkaveriksi energiseen, iloiseen ja hyvähenkiseen tiimiin, missä autetaan ja kannustetaan! Pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta hoitoa ja kehittämään toimintaa asukkaiden hyvinvoinnin eteen. Kaikessa korostuu kuntouttava, kunnioittava ja laadukas työote.

Työtehtävä edellyttää lähihoitajan opintoja, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön, positiivista asennetta ja hyviä joukkuepelaajan taitoja. Olisi hienoa, jos sinulla olisi voimassa oleva EA- ja LOVe -lääkehoidon koulutus. Jos jokin puuttuu, ei hätää! Olemme koulutusmyönteinen työnantaja ja koulutustarjontamme on aktiivista.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä, saat mukavat työkaverit. 

Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Palveluvastaava Katja Kotiranta, p.040 648 2853, katja.kotranta@pihlajalinna.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Ikipihlaja Oiva, Raisio

Sijainti: Sairaalakatu 10, Raisio
Logo

Lähihoitaja keikkatyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!