Lähihoitaja keikkatyöhön Lietoon

Haemme lähihoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyöhön Ikipihlaja Setälänpihaan Lietoon, Vanhalinnaan

Ikipihlaja Setälänpiha tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 28 asukkaalle, johon sisältyy 10 paikkainen muistisairaiden ryhmäkoti. Asukaslähtöisessä toiminnassamme huokuu ihmisläheisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta perushoitoa ja kuntoutusta. Kaikella toiminnallamme tähtäämme asukkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tule työkaveriksi energiseen, iloiseen ja hyvähenkiseen tiimiin, missä autetaan ja kannustetaan! Pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta hoitoa ja kehittämään toimintaa asukkaiden hyvinvoinnin eteen. Kaikessa korostuu kuntouttava, kunnioittava ja laadukas työote. Työ on kolmivuorotyötä.

Tiimin jäsenenä olet mukana luomassa asukkaiden näköistä arkea osallistuen mm. perushoitoon, harrastetoiminnan järjestämiseen, ulkoiluun, lääkehoidon toteuttamiseen ja hoitotyön dokumentointiin. Osaat huomioida myös asukkaan läheiset tärkeänä osana hoitoa. 

Työtehtävä edellyttää lähihoitajan opintoja, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön, positiivista asennetta ja hyviä joukkuepelaajan taitoja. Kielitaitovaatimuksena hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Ikipihlaja Setälänpihan henkilökunta on ammattitaitoista ja vuosia loistanut kannustavalla ilmapiirillään, täällä viihdytään. Se näkyykin aktiivisten sijaisten määrästä ja työntekijöiden pysyvyydestä. Työhyvinvointiin panostetaan ja se näkyy myös työhyvinvointikyselyjen tuloksissa.  

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä, saat mukavat työkaverit. 

Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Palveluvastaava Marjukka Heino, p.050 3514 845, marjukka.heino@pihlajalinna.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Ikipihlaja Setälänpiha, Lieto

Sijainti: Vanha Loukinaistentie 24, Lieto
Logo

Lähihoitaja keikkatyöhön Lietoon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!