Lähihoitaja vakituinen, Jokilaakson Sairaala

Etsimme nyt vakituisen lähihoitajan hoito-osastolle 4. 

Hoito-osasto 4 hoitaa mm. tutkimuspotilaita, infektiopotilaita ja sydän- ja verisuonisairauksia sairastavia potilaita. Meillä työpäivät ovat vaihtelevia ja pääset laajasti toteuttamaan ammattitaitojasi ja kehittämään osaamistasi.

  • Tehtävään hakeminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.
  • Lähihoitajalta edellytämme lääkehoitolupaa, voit myös suorittaa sen meillä.
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista soveltuvuutta.
  • Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen  tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta)
  • Olemme savuton työyhteisö.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, sekä hyvän perehdytyksen ja vahvan ammatillisen tuen osaavalta henkilöstöltä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme työyhteisölle kahvit työvuoron aikana. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Lisätietoja tehtävistä antaa palveluvastaava Karina Pae, karina.pae@pihlajalinna.fi, p. 040 7122612 tai palveluvastaava Sanna Marttila sanna-mari.marttila@pihlajalinna.fi, p. 040 8223707. 

Haku alkaa ja päättyy

Jokilaakson Terveys Oy

Puhelin: 0401856991
Sijainti: Sairaalantie 11, 42100 Jämsä
Logo

Lähihoitaja vakituinen, Jokilaakson Sairaala

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!