Lähihoitaja kesätyö

Haemme lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin ajalle 13.5-1.9.2023, Ikipihlaja Matinkartanoon, Lietoon Vanhalinnaan.

Ikipihlaja Matinkartanoon, jossa tarjoamme ympärivuorokautista asumista ikääntyneille mielenterveys- ja päihdeasukkaille 61 asukkaan yksikössä. Pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta hoitoa ja kehittämään toimintaamme asukkaiden hyvinvoinnin eteen. Tiimiimme kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomi, toimintaterapeutti, fysioterapeutti, siistijät ja keittiöhenkilökunta sekä alojen opiskelijat. Kaikessa tekemisessämme korostuu kuntouttava, kunnioittava ja laadukas työote. Meillä tuoksuu myös pulla! Asukkaamme saavat ympärivuorokautista hoivaa, joten teemme työtä kolmessa vuorossa. Pystymme hyvin huomioimaan työvuorotoiveesi. Työpaikkamme on savuton. 

Lähihoitajana olet mukana luomassa asukkaiden näköistä arkea osallistuen mm. perushoitoon, harrastetoiminnan järjestämiseen, ulkoiluun, lääkehoidon toteuttamiseen ja hoitotyön dokumentointiin. Osaat huomioida myös asukkaan läheiset tärkeänä osana hoitoa. Meillä töissä saa olla hauskaa!

Toivomme sinulta lähihoitajan pätevyyttä, voit olla myös loppuvaiheen opiskelija. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta hoitotyöhön, positiivista asennetta ja hyviä joukkuepelaajan taitoja. Tehtävän hoitamiseen toivotaan  LOVe-lääkelupaa, jonka voit suorittaa myös meillä. Eduksi katsotaan kokemus ikääntyneiden hoitotyöstä tai mielenterveys- ja päihdetyöstä. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Kielitaitovaatimuksena hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. 1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Saat mukavat työkaverit sekä Pihlajalinnan laajat henkilöstöedut:

  •  Laajan työterveyshuollon palvelut 
  •  Kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  •  Joustavat työaikajärjestelyt
  •  Edullisemmat hinnat Forever-kuntoklubeilla kuntoillessa

Me olemme Pihlajalinnassa kiteyttäneet omaksi tehtäväksemme auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Jokainen pihlajalinnalainen vaikuttaa siihen omalla työllään. Hae mukaan tiimiimme, jos tämä tavoite tuntuu sinustakin henkilökohtaisesti tärkeältä. Hae nyt, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä kerromme lisää: palveluvastaava Minttu Tokoi p. 040 940 1444, minttu.tokoi@pihlajalinna.fi

Haku alkaa ja päättyy

Ikipihlaja Matinkartano, Lieto

Sijainti: Vanha Loukinaistentie 29, Lieto
Logo

Lähihoitaja kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!