Lähihoitaja kesätyö

Onko tähtäimessä unelmiesi kesätyö?   

Haemme lähihoitajia kesätyöhön ajalle 3.6-25.8.2024,  Ikipihlaja Oivaan, Raisioon.

Meille Pihlajalinnassa ja Ikipihlaja Oivassa unelmien kesätyö tarkoittaa mielenkiintoisia työtehtäviä, oppimista yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa sekä hauskaa työyhteisöä ja uusia unohtumattomia työystäviä. Muutama pihlisläinen onkin sanonut, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen – ihmisen kokoinen. 

Tule työskentelemään Ikipihlaja Oivaan 13 paikkaiseen kehitysvammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikköön! Teemme työtä asiakaslähtöisesti ja pyrimme kehittämään sekä työtämme että työntekijöitämme jatkuvasti. Meillä on lupa kehittyä ja kehittää! Työsi on monipuolista ja vastuullista, saat omat asukkaat, joiden hoitoon pääset perehtymään ja pääset tekemään yhteistyötä sekä läheisten että eri toimijoiden kanssa. Työkavereinasi on sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä toiminta- ja fysioterapeutti. 

Me lupaamme kuunnella sinua ja haluamme, että voit myös nauttia kesästä. Teemme muutenkin parhaamme, että pääset heti jutun juonesta kiinni. Siksi työt aloitetaan kattavalla perehdytyksellä. Meillä pääset myös kehittymään omassa tahdissasi turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä, jossa myös sinun toiveillasi on väliä. 

Meistä olisi mahtavaa, jos olisit aidosti kiinnostunut hoitotyöstä, innokas oppimaan ja hyppäät rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin, joita kesä Pihlajalinnassa tuo eteesi.  

Mitä tarjoamme sinulle? 

  • Hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen.
  • Saat mukavat työkaverit 
  • Laajan työterveyshuollon palvelut
  • Joustavat työaikajärjestelyt
  • Kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Edellytykset tehtävään: 

  • Tehtävään hakeminen edellyttää, että olet sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Valmis osaaja ei tietenkään tarvitse olla, vaan rinnallasi kulkevat muut tiimisi ammattilaiset ja esihenkilö. 
  • Olisi hienoa, jos sinulla olisi kokemusta kehitysvammaisten kanssa toimimisesta.
  • EA- sekä LOVe-koulutukset. Jos jokin puuttuu, ei hätää! Olemme koulutusmyönteinen työnantaja ja koulutustarjontamme on aktiivista.
  • Kielitaitovaatimuksena hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Kiinnostuitko ?

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa: Palveluvastaava Katja Kotiranta, p.040 6482 853, katja.kotiranta@pihlajalinna.fi 

Haku alkaa ja päättyy

Ikipihlaja Oiva, Raisio

Sijainti: Sairaalakatu 10, Raisio
Logo

Lähihoitaja kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!