Lähihoitaja kesätyö

Onko tähtäimessä unelmiesi kesätyö?  

Haemme  lähihoitajia kesätyöhön ajalle 3.6-25.8.2024, Ikipihlaja Oivaan, Raisioon. 

Meille Pihlajalinnassa ja Ikipihlaja Oivassa unelmien kesätyö tarkoittaa mielenkiintoisia työtehtäviä, oppimista yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa sekä hauskaa työyhteisöä ja uusia unohtumattomia työystäviä. Muutama pihlisläinen onkin sanonut, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen – ihmisen kokoinen.  

Työskentelet Ikipihlaja Oivassa, jossa on 29 paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö. Teemme työtä asiakaslähtöisesti ja pyrimme kehittämään työtämme ja työntekijöitämme jatkuvasti. Asukkaillemme on nimetty omahoitajat, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden ja omaisten kanssa. Työkavereinasi on sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä toimintaterapeutti ja fysioterapeutti. Työ tehdään kahdessa vuorossa.

Me lupaamme kuunnella sinua ja haluamme, että voit myös nauttia kesästä. Teemme muutenkin parhaamme, että pääset heti jutun juonesta kiinni. Siksi työt aloitetaan kattavalla perehdytyksellä. Meillä pääset myös kehittymään omassa tahdissasi turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä, jossa myös sinun toiveillasi on väliä. 

Meistä olisi mahtavaa, jos olisit aidosti kiinnostunut hoitotyöstä, innokas oppimaan ja hyppäät rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin, joita kesä Pihlajalinnassa tuo eteesi.  

Edellytykset tehtävään: 

 • Työtehtävä edellyttää lähihoitajan koulutusta, myös opiskelijat huomioidaan.
 • Sinulla pitää olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.
 • Olisi hienoa, jos sinulla olisi kokemusta ikäihmisten kanssa toimimisesta.
 • EA- sekä LOVe-koulutukset ajan tasalla. Jos jokin puuttuu, ei hätää! Olemme koulutusmyönteinen työnantaja ja koulutustarjontamme on aktiivista.
 • Toivomme sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta, innostunutta työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
 • 1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Mitä tarjoamme sinulle? 

 • Hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen.
 • Mukavat työkaverit.
 • Laajan työterveyshuollon palvelut.
 • Kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
 • Joustavat työaikajärjestelyt.

Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Katja Kotiranta, p.040 648 2853, katja.kotiranta@pihlajalinna.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Ikipihlaja Oiva, Raisio

Sijainti: Sairaalakatu 10, Raisio
Logo

Lähihoitaja kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!