Lähihoitaja kesätyö

Onko tähtäimessä unelmiesi kesätyö? 

Haemme lähihoitajia tai alan opiskelijoita kesätyöhön ajalle 3.6-25.8.2024, Ikipihlaja Setälänpihaan Lietoon, Vanhalinnaan

Meille Pihlajalinnassa ja Setälänpihassa unelmien kesätyö tarkoittaa mielenkiintoisia työtehtäviä, oppimista yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa sekä hauskaa työyhteisöä ja uusia unohtumattomia työystäviä. Muutama pihlisläinen onkin sanonut, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen – ihmisen kokoinen.  

Ikipihlaja Setälänpiha tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 28 asukkaalle, johon sisältyy 10 paikkainen muistisairaiden ryhmäkoti. Asukaslähtöisessä toiminnassamme huokuu ihmisläheisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta perushoitoa ja kuntoutusta. Kaikella toiminnallamme tähtäämme asukkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Me lupaamme kuunnella sinua ja haluamme, että voit myös nauttia kesästä. Teemme muutenkin parhaamme, että pääset heti jutun juonesta kiinni. Siksi työt aloitetaan kattavalla perehdytyksellä. Meillä pääset myös kehittymään omassa tahdissasi turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä, jossa myös sinun toiveillasi on väliä. 

Meistä olisi mahtavaa, jos olisit aidosti kiinnostunut hoitotyöstä, innokas oppimaan ja hyppäät rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin, joita kesä Pihlajalinnassa tuo eteesi. Tiimin jäsenenä olet mukana luomassa asukkaiden näköistä arkea osallistuen mm. perushoitoon, harrastetoiminnan järjestämiseen, ulkoiluun, lääkehoidon toteuttamiseen ja hoitotyön dokumentointiin. Osaat huomioida myös asukkaan läheiset tärkeänä osana hoitoa. 

Mitä tarjoamme sinulle? 

  • Tarjoamme mahtava tiimin lisäksi yksilöllisen perehdytyksen, laajan työterveyshuollon palvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 
  • Pääset osaksi moniammatillista tiimiä, saat mukavat työkaverit.

Edellytykset tehtävään: 

  • Tehtävään hakeminen edellyttää, että olet sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Valmis osaaja ei tietenkään tarvitse olla, vaan rinnallasi kulkevat muut tiimisi ammattilaiset ja esihenkilö. 

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. 

  • Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta) 

  • Kielitaitovaatimuksena hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

  • 1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Palveluvastaava Marjukka Heino, p.050 3514 845, marjukka.heino@pihlajalinna.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Ikipihlaja Setälänpiha, Lieto

Sijainti: Vanha Loukinaistentie 24, Lieto
Logo

Lähihoitaja kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!