Lähihoitaja kotihoito - Kolmostien Terveys

Hei lähihoitajaetsitkö työtä, jossa saat käyttää laaja-alaista hoitotyön osaamistasi hyödyksi. Meillä kotihoidossa olisi nyt tällainen työ tarjolla juuri sinulle!

 

Etsimme Kolmostien Terveyden kotihoitoon lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Tehtävässäsi lähihoitajana vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta yhdessä kotihoidon muun tiimin kanssa. Kotihoidossa pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllistä laadukasta hoivaa ja huolenpitoa. Kohtaamme jokaisen asiakkaan arvokkaasti ja kunnioittavasti.


Asiakkaillamme on käytössä koneellinen lääkkeiden annosjakelu. Kotihoidossa on käytössä Saga-mobiilijärjestelmä, joka mahdollistaa kirjaamisen asiakkaiden kotona. Sovelluksen avulla työntekijällä on aina ajantasainen ja roolin mukainen tieto saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, osaamistasi kehittävän ja itsenäisen liikkuvan työn. Me tuemme osaamistasi ja kehittymistäsi lukuisilla erilaisilla kuukausittain tapahtuvilla koulutuksilla. Tarjoamme sinulle huumorintajuisen, muuntautumiskykyisen ja positiivisen työyhteisön, jossa tuetaan toinen toistensa onnistumista ja työssäjaksamista. Tule täydentämään meidän huipputiimiämme!

 

Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuripassiedun.

 

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan sostesiä.

Palkkaluokka on G20C ja sen lisäksi maksamme kotihoidossa tehtäväkohtaista lisää.

 

Tällä hetkellä meillä käytössä REKRYPALKKIO!

REKRYTOINTIPALKKIO maksetaan tulevalle uudelle työntekijälle, kunhan rekrypalkkio on mainittu työhakemuksessa. Rekrytointipalkkion voi saada toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tullessa tai vähintään 6 kk määräaikaisuuteen tullessa. Rekrytointipalkkiota saa 200,00 euroa, kun työsuhde alkaa ja toinen 200,00 euroa, kun koeaika päättyy.

 

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat, sekä oppisopimusopiskelu on mahdollista. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö. Tehtävässä vaaditaan oman auton käyttöä.

 

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan! 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palveluvastaava Niina Rustari p. 0447865498, niina.rustari@pihlajalinna.fi tai

palvelupäällikkö Krista Hakala p. 0447541407, krista.hakala@pihlajalinna.fi

 

Hakuaikaa tehtävässä 31.12.2023 asti.

 

Kolmostien terveys Oy on Pihlajalinnan ja Parkanon kaupungin yhteisyritys. Tuotamme kaikki Parkanon ja Kihniön asukkaiden tarvitsemat sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lukuun ottamatta viranomaistehtävät. Käy tutustumassa meihin nettisivuillamme. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Haku alkaa ja päättyy

Niina Rustari

Puhelin: 0447865498
Sijainti: Parkanontie 48, Parkano
Logo

Lähihoitaja kotihoito - Kolmostien Terveys

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!