Lähihoitaja kotihoito - Mäntänvuoren Terveys

Mäntänvuoren Terveys etsii lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mänttä-Vilppulan kotihoitoon.

Tehtävässäsi lähihoitajana vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta yhdessä muun tiimin kanssa. Kotihoidossa työskentelet asiakkaiden kotona ja työ on itsenäistä sekä edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi! Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi. Lisäksi maksamme kotihoidon kenttätyötä tekeville tehtäväkohtaista lisää 100,00 euroa kuukaudessa.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuripassiedun sekä paljon muuta.

 

Rekrypalkkio 600,00 euroa

Maksetaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tulevalle. Rekrypalkkiota maksetaan 200,00 euroa, kun työsuhde alkaa ja 400,00 euroa, kun koeaika päättyy.

 

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan, rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta). Olemme savuton työyhteisö. Odotamme valmiutta 3-vuorotyöhön.

 

Hakuaikaa tehtävässä 31.8.23 asti. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Menina Varjela p. 050-5539518, menina.varjela@pihlajalinna.fi ja Outi Väyrynen p. 050 5526357, outi.vayrynen@pihlajalinna.fi

 

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalialan tesiä.

 

Käy tutustumassa meihin nettisivuillamme. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!

Haku alkaa ja päättyy

Mäntänvuoren terveys Oy

Puhelin: 050-5539518
Sijainti: Keskuskatu 2, Mänttä-Vilppula
Logo

Lähihoitaja kotihoito - Mäntänvuoren Terveys

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!