Lähihoitaja Sarapiha - Mäntänvuoren Terveys Oy

Lähihoitaja, tule osaksi innovatiivista ja kehittymismyönteistä työyhteisöä!

 

Mäntänvuoren Terveys etsii lähihoitajaa Sarapihan ympärivuorokautiseen palveluasumiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Sarapihan palveluyksikkö tarjoaa ikäihmisille kotoisaa ympärivuorokautista palveluasumista. Tarjoamme antoisan ja mielenkiintoisen tehtävän sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa kuntouttavalla ja osallistavalla tavalla. Arvostamme sinussa positiivista asennetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Aikaisempi työskentely ikäihmisten kanssa on eduksesi. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

 

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen hoitotyö yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa, tiivis yhteistyö omaisten ja eri sidosryhmien kanssa sekä mielekkään ja monipuolisen arjen turvaaminen asukkaille. Tarjoamme sinulle lämpimän, ystävällisen, mukavan ja työhönsä sitoutuneen iloisen työyhteisön.

 

Työnantaja tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi ja päivittää ammatillista osaamistasi lukuisten eri koulutusten kautta. Myös erilaiset oppisopimuskoulutukset ovat kauttamme mahdollisia. Olemme myös aloittaneet muuntokoulutuksen lähihoitajasta sairaanhoitajaksi. Koulutus alkaa tammikuussa 2024. Me työnantajana tuemme opintoja. Työnantaja valitsee potentiaaliset opiskelijat, jotka voivat hakea koulutukseen. Soita ja kysy lisää!


Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, hyvinvointi-, ja kulttuuripassiedun (ePassi Flex) sekä paljon muuta.

 

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntatautilain 48§ mukaista suojaa. Olemme savuton työyhteisö.

 

Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan yksit.sos.tesiä. Työsuhteessa noudatetaan 6kk:n koeaikaa.

 

REKRYPALKKIO 600,00 euroa

  • Maksetaan vähintään 6 kk määräaikaiseen tai toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tulevalle. Rekrypalkkiota maksetaan 200,00 euroa, kun työsuhde alkaa ja 400,00 euroa, kun koeaika päättyy

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Johanna Kopra, p. 044 705 45 98, johanna.kopra@pihlajalinna.fi

 

Hakuaikaa tehtävässä 31.12.2023 asti.

 

Mäntänvuoren Terveys on Pihlajalinnan ja Mänttä-Vilppulan kaupungin yhteisyritys. Tuotamme kaikki Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen asukkaiden tarvitsemat sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lukuun ottamatta viranomaistehtävät. Käy tutustumassa meihin nettisivuillamme. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Haku alkaa ja päättyy

Sarapihan palvelukeskus, Mänttä-Vilppula

Puhelin: 044 705 45 98
Sijainti: Pakkaajankatu 18 B, Mänttä
Logo

Lähihoitaja Sarapiha - Mäntänvuoren Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!