Lähihoitaja Sarapiha - Mäntänvuoren Terveys Oy

Lähihoitaja, tule osaksi meidän innovatiivista ja kehittymismyönteistä työyhteisöä!

 

Mäntänvuoren Terveys etsii lähihoitajaa Sarapihan ympärivuorokautiseen palveluasumiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 1.1.24 tai sopimuksen mukaan.

 

Sarapihan palveluyksikkö tarjoaa ikäihmisille kotoisaa ympärivuorokautista palveluasumista. Tarjoamme antoisan ja mielenkiintoisen tehtävän sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa kuntouttavalla ja osallistavalla tavalla. Arvostamme sinussa positiivista asennetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Aikaisempi työskentely ikäihmisten kanssa on eduksesi. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

 

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen hoitotyö yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa, tiivis yhteistyö omaisten ja eri sidosryhmien kanssa sekä mielekkään ja monipuolisen arjen turvaaminen asukkaille. Tarjoamme sinulle lämpimän, ystävällisen, mukavan ja työhönsä sitoutuneen iloisen työyhteisön.

 

Työnantaja tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi ja päivittää ammatillista osaamistasi lukuisten eri kuukausittain järjestettävien koulutusten kautta. Myös erilaiset oppisopimuskoulutukset ovat kauttamme mahdollisia.

 

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereiden kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, hyvinvointi-, ja kulttuuripassiedun (ePassi Flex) sekä paljon muuta.

 

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. 

 

Muutamia käytännön asioita:

- Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaluokka G20C. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi!

- Työsuhteessa noudatetaan 6kk:n koeaikaa.
- Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 SS:n 4 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta, 741/2023).
- Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 SS:n ja 55 SS:n mukaista soveltuvuutta.

- Olemme savuton työyhteisö.

 

Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Johanna Kopra, p. 044 705 45 98, johanna.kopra@pihlajalinna.fi

 

Hakuaikaa tehtävässä 15.2.2024 asti.

 

Mäntänvuoren Terveys on Pihlajalinnan ja Mänttä-Vilppulan kaupungin yhteisyritys. Tuotamme kaikki Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen asukkaiden tarvitsemat sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lukuun ottamatta viranomaistehtävät. Käy tutustumassa meihin nettisivuillamme. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!

Haku alkaa ja päättyy

Sarapihan palvelukeskus, Mänttä-Vilppula

Puhelin: 0447054598
Sijainti: Pakkaajankatu 18 A, Mänttä
Logo

Lähihoitaja Sarapiha - Mäntänvuoren Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!