Lähihoitaja, Valona

Valona-hyvinvointi
Huvilakatu 31
Haku alkaa ja päättyy

Haluatko työskennellä nuorten ja ikäihmisten paremman arjen puolesta? Tämä saattaa olla juuri sinun paikkasi!

Haemme kahta lähihoitajaa työskentelemään Pieksämäen Lastenkodin ja Vanhuspalvelut yksiköissämme. Tehtävät sijoittuvat molempiin yksiköihin joustavasti tarpeen mukaan.

Valona Vanhuspalvelut tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa ikäihmisille. Meiltä asiakas voi saada tarpeensa mukaan lyhytaikaista hoitoa tai koko loppuelämän kestävän hoivan, huolenpidon ja asumispalvelut. Hyvän arjen lähtökohtana on asiakkaan tarpeista ja toiveista koottu palvelukokonaisuus.

Lastenkoti Valona tarjoaa kodin ulkopuolelle sijoitetuille lapsille ja nuorille turvallisen arjen ja ympärille välittäviä aikuisia. Ketään ei jätetä yksin. Vastaanotto-osasto palvelee kiireellisissä tilanteissa ja silloin kun sijoituksen tarve on lyhytaikainen. Kotiosasto on suunnattu pidempään kodin ulkopuolella asuville 12 vuotta täyttäneille lapsille ja nuorille.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta sekä sosiaalialan työkokemusta. Toivomme sinulta hyviä työelämätaitoja, joustavuutta, sosiaalisia taitoja sekä motivoitunutta työotetta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja työ on kolmivuorotyötä.

Valittavien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi jo tänään! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.6.2022 mennessä osoitteeseen rekry@valonahyvinvointi.fi

Lisätietoa tehtävistä antaa mielellään:
Lastenkodin johtaja Mika Weissmann, p. 040 153 4925 tai mika.weissmann@valonahyvinvointi.fi
Valona vanhuspalveluiden johtaja Maarit Säntti p. 0400 741 262 tai maarit.santti@valonahyvinvointi.fi

Valona-hyvinvointi – paremman arjen puolesta!

Valona-hyvinvointi

Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Valona-hyvinvoinnissa halutaan palvella vauvasta vaariin ja kehittää palveluja koko elämänkaari huomioiden. Valona Lapsi- ja perhepalvelut tuottavat laadukkaita varhaiskasvatus- ja lastensuojelupalveluja. Valona Vanhuspavelut tarjoaa hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille.

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija.STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Se tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Päiväkoti Valona toimii Järvenpäässä ja lastenkoti Valona Pieksämäellä. Valona Vanhuspalvelut tarjoaa tehostetun palveluasumisen hoitopaikkoja ikäihmisille Pieksämäellä. Organisoimme Yhteisvastuukeräys- ja Seurakuntavaalikampanjan sekä Kotimaanapu.fi-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa.

Kirkkopalvelut ry työllistää 352 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa ja 81 järjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2020 oli 32,1 miljoonaa euroa.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!