Lähihoitaja yöpainotteinen kesätyö

Haemme lähihoitajaa yöpainotteiseen kesätyöhön ajalle 3.6-1.9.2024 Ikipihlaja Matinkartanoon, Lietoon Vanhalinnaan.

Ikipihlaja Matinkartanossa tarjoamme ympärivuorokautista asumista ikääntyneille mielenterveys- ja päihdetaustaisille asukkaille 61 asukkaan yksikössä. Tule meille työkaveriksi energiseen, iloiseen ja hyvähenkiseen tiimiin, missä autamme ja kannustamme toisiamme. Pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta hoitoa ja kehittämään toimintaamme asukkaiden hyvinvoinnin eteen. Kaikessa tekemisessämme korostuu kuntouttava, kunnioittava ja laadukas työote.

Lähihoitajana olet mukana luomassa asukkaiden näköistä arkea osallistuen mm. perushoitoon, harrastetoiminnan järjestämiseen, ulkoiluun, lääkehoidon toteuttamiseen ja hoitotyön dokumentointiin. Kielitaitovaatimuksena hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Osaat huomioida myös asukkaan läheiset tärkeänä osana hoitoa. 

Toivomme sinulta lähihoitajan pätevyyttä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Olisi hienoa, jos sinulla olisi kokemusta mielenterveys- tai päihdetyöstä ja  LOVe-lääkehoitolupa. Jos jokin puuttuu, ei hätää! Olemme koulutusmyönteinen työnantaja ja koulutustarjontamme on aktiivista. aitoa kiinnostusta hoitotyöhön, positiivista asennetta ja hyviä joukkuepelaajan taitoja. 

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 SS:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote. 

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Saat mukavat työkaverit sekä Pihlajalinnan laajat henkilöstöedut:

  •  Laajan työterveyshuollon palvelut 
  •  Kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  •  Joustavat työaikajärjestelyt

Me olemme Pihlajalinnassa kiteyttäneet omaksi tehtäväksemme auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Jokainen pihlajalinnalainen vaikuttaa siihen omalla työllään.

Hae mukaan tiimiimme, jos tämä tavoite tuntuu sinustakin henkilökohtaisesti tärkeältä. Hae nyt, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä kerromme lisää: Palveluvastaava Minttu Tokoi p. 040 940 1444, minttu.tokoi@pihlajalinna.fi

Hakuaika alkaa:

Ikipihlaja Matinkartano, Lieto

Sijainti: Vanha Loukinaistentie 29, Lieto
Logo

Lähihoitaja yöpainotteinen kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!