Lähihoitaja

Haaveiletko merkityksellisestä työstä, kiireettömästä ilmapiiristä ja Lapin luonnosta? Coronarian suurin toimipaikka sijaitsee Posiolla, jossa Coronaria on tuottanut kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut kokonaisulkoistuksena vuodesta 2016 alkaen. Tule tekemään monipuolista ja merkityksellistä työtä perusterveydenhuollon parissa!

Hoitajan omaa ydintyötä ilman turhaa säätöä. Joustava ja monipuolinen työnkuva, ja ympärillä upea Lapin luonto. Näistä moni hoitaja vain haaveilee, mutta nyt se on käytännössä mahdollista, sillä Coronaria hakee LÄHIHOITAJAA vakituiseen tehtävään Posiolle ikäihmisten asumispalveluihin.

Tarjoamme sinulle:

- hyvän perehdytyksen

- koulutusmahdollisuudet

- yksityisen sektorin hyvät työsuhde-edut

- pienen työyhteisön kotoisan tunnelman

- mahdollisuuden yksilölliseen urapolkuun

- kunnallisen toiminnan hyvät puolet, sekä yksityisen sektorin ketteryys ja joustavuus

- apua asunnon hankinnassa

- 1000 euron muuttorahan

Toivomme sinulta:

Sinulla on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaavaa tutkinto. Otamme haussa huomioon myös, jos olet opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija. Mahdollisuus myös oppisopimukseen! Toimit aina asiakaslähtöisesti, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot, olet oma-aloitteinen ja innokas kehittämään toimintaa.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Lapin luonnosta, sen rauhoittavasta vaikutuksesta sekä lukuisista harrastusmahdollisuuksista. Meillä saat vaikuttaa omaan työhösi ja työvuoroihisi, joustava työ mahdollistaa sen, että aikaa todella jää vapaa-ajasta nauttimiseen.

Hakuaika päättyy 31.7.2022 ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hae paikkaa:
https://ats.talentadore.com/apply/lahihoitaja/8KegXD

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja! 

yhteyskoordinaattori Kaisa Varanka kaisa.varanka@coronaria.fi p. 040 8012 325

palveluesimies Saija Harjanti saija.harjanti@coronaria.fi p. 040 8012 340

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 020 780 6260
Sijainti: Sairaalantie 2, Posio
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!