Lähihoitaja

SunUra Oy hakee tiimiinsä lähihoitajia ikäihmisten kotihoitoon (palkka 2600e/kk) 

SunUra Oy tuottaa Kotitorin Tampere Orivesi yhteistoiminta-alueelle ikäihmisten kotihoitoon kuntien omaa palvelutuotantoa täydentävän hoitajavuokrauksen. Vuokrahoitajia tarvitaan esimerkiksi kuntien oman kotihoidon tuotannon henkilöstöresurssivajeen paikkaamiseen tai kotihoidon ruuhkahuippujen tasaamiseen.

Palveluja tarjotaan koko Tampereen kaupungin (koillinen, kaakko, keskusta, etelä ja länsi) alueille, kaikkina viikonpäivinä ja kaikkiin työvuoroihin, pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroihin.

SunUran hoitajana työskentelet asiakkaidemme omissa kodeissa vastaten kunkin asiakkaan henkilökohtaisesta voinnista ja huolenpidosta. Lähihoitajan työ sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa, kuten kylvetyksissä ja ruokailuissa sekä lääkehoidossa. Koska työn luonne on liikkuva, ajokortti on suositeltava. Hoitajalla tulisi olla voimassa lääkeluvat, hygieniapassi ja mielellään EA1. Myös kokemus kotihoidosta katsotaan eduksi sekä lääkenäytöt kotihoitoon.

Tarjolla on vakituista työtä. 


Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden työskennellä toiveidesi mukaan

- Laadukkaat työvaatteet ja välineet                                                                                                               

- Työterveyshuollon palvelut

- Joustavuutta työvuoroissa niin päivä-, ilta- kuin myös yövuoroissa.

- Ilon työskennellä Yhteiskunnallinen yritys -merkin ansainneen Sunura Oy:n tiimissä!

- Työehtosopimusta paremman palkkauksen 2600e/kk +vuorolisät                                                                                                     

- E-passi 400€/vuosi tukemaan hyvinvointiasi
Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan monipuolisista mahdollisuuksistasi tehdä töitä kanssamme. Odotamme yhteydenottoasi!

 

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse saija.laitinen@sunura.fi ja niina.uimonen@sunura.fi, 

p. 040 514 1990/Saija 

p. 050 3250127/Niina

 

! Missiomme on rekrytoida motivoituneita hoitajia toteuttamaan laadukasta hoitotyötä. Haluamme osaltamme olla reilu, joustava ja määrätietoinen työnantaja, joka kuuntelee, ohjaa, kouluttaa ja tukee henkilökuntaa. Me ymmärrä niin hoitajien kuin myös hoivapuolen tarpeita.

 


SUNURA OY
SunUra Oy tuottaa työllistämispalveluita yrityksille, julkiselle sektorille sekä muille työllistämistoimijoille. Lisäksi tarjoamme laajasti erilaisia työllistämistä tukevia palveluita. SunUran henkilöstövuokrauspalvelu on joustavaa ja vastuullista. Meille vastuu tarkoittaa huolehtimista niin asiakkaista kuin omista työntekijöistämme. SunUra Oy:n omistaa Mielen ry.

MIELEN RY
Mielen ry on mielen hyvinvoinnin vahva osaaja Suomessa. Edistämme mielen hyvinvointia ja luomme edellytyksiä mielenterveys- ja päihdetyötä tukeville palveluille sekä kokeilu- ja kehittämishankkeille. Tuotamme monipuolisia kasvu-, asumis- ja avopalveluita. Järjestämme ennaltaehkäisevää ja toipumista tukevaa toimintaa sekä osallisuutta edistävää kansalaistoimintaa. Teemme yhteistyötä alan verkostojen ja toimijoiden kanssa. Yhdistyksemme toiminnan viitekehyksenä on toipumisorientaatio.

SunUra Oy ja Mielen ry ovat voittoa tavoittelemattomia yhteiskunnallisia yrityksiä.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

SunUra Oy

Toimintamme keskiössä on tehokkaiden työllistämispalveluiden tuottaminen yrityksille, julkiselle sektorille sekä muille työllistämistoimijoille. Työllistämme pääasiassa haastavassa työmarkkina-asemassa olevia henkilöitä ja tarjoamme laajasti erilaisia työllistämistä tukevia palveluita. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, erilaiset alihankintatyöt, yrityskartoituspalvelut sekä konsultointi. SunUran toimistot sijaitsevat Hämeenlinnassa, Tampereella, Lahdessa, Forssassa, Riihimäellä ja Jyväskylässä.

Sähköposti: nina.uimonen@sunura.fi
Sijainti: Tampere, Orivesi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!