Lähihoitaja

Haemme lähihoitajaa Ikipihlaja Mariaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, Renkoon, vain 15km Hämeenlinnasta.

Työsuhde alkaa 15.1.2024

Ikipihlaja Mariassa tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista muistisairaille ikääntyneille henkilöille.  Olemme pieni 13-paikkainen kodinomainen yksikkö. Tule meille työkaveriksi energiseen, iloiseen ja hyvähenkiseen tiimiin, missä autamme ja kannustamme toisiamme. Pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta hoitoa ja kehittämään toimintaamme asukkaiden hyvinvoinnin eteen. Kaikessa tekemisessämme korostuu kuntouttava, kunnioittava ja laadukas työote. 

Lähihoitajana olet mukana luomassa asukkaiden näköistä arkea osallistuen mm. perushoitoon, viriketoiminnan järjestämiseen, ulkoiluun, lääkehoidon toteuttamiseen ja hoitotyön dokumentointiin. Osaat huomioida myös asukkaan läheiset tärkeänä osana hoitoa.  Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme sinulta lähihoitajan pätevyyttä, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön, positiivista asennetta ja hyviä joukkuepelaajan taitoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää LOVe-lääkelupaa, jonka voit suorittaa myös meillä. Eduksi katsomme myös Ea-koulutus. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Ikipihlaja Mariassa sinua odottavat mukavat asukkaat sekä ammattitaitoinen, eteenpäin katsova työporukka. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen merkityksellisiin ja monipuolisiin työtehtäviin.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut:

  • Laajan työterveyshuollon palvelut 
  • Joustavat työaikajärjestelyt 
  • Kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • Liikunta- ja kulttuurietuuden ePassilla
  • Edullisemmat hinnat Forever-kuntoklubeilla kuntoillessa

Lisätietoja antaa: Palveluvastaava Sirpa Leppänen, puh:040 3503023, sirpa.leppanen@pihlajalinna.fi

Haku alkaa ja päättyy

Ikipihlaja Maria, Hämeenlinna

Sijainti: Tuikontie 10, Renko
Logo

Lähihoitaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!