Lähihoitaja kotihoitoon - Mäntänvuoren Terveys Oy

Hei sinä hoitoalan ammattilainen tai loppuvaiheen opiskelija!  

Haemme kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kotihoitoon Mänttä-Vilppulaan. Tule hoitamaan tämän kylän ikäihmisiä kotiin vietävän palvelun merkeissä! 
 
Meille Mäntänvuoren Terveydessä unelmien työpaikka tarkoittaa paikkaa, jossa ihminen tulee ensin; paikkaa, johon on mukava tulla, oli sitten asiakas tai henkilöstöä. Tule meille työkaveriksi Suomen sydämeen! 
 
Usein meillä Mäntänvuoren Terveydessä kuulee sanottavan, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen – kyläläisen kokoinen. Teemme työtä yhdessä, kehitämme toimintaamme ja kannamme vastuun niin asiakkaan kuin työntekijän hyvinvoinnista. Täällä moikataan ja puhutellaan toisiamme etunimillä.  

Jos nimee etsit kartalta, sun pitää lähelle zoomata. Tulijat tuntee autoista, kun ne kaikki on tuttuja. Ja se on täällä parasta!” -Olli Halonen 

Miltä työpäiväsi ja tiimisi kotihoidossa näyttää? 

Työsi on tärkeää ja merkityksellistä. Pyrimme siihen, että jokainen kyläläinen saa elää omanlaistaan elämää, ja sinulla on tärkeä rooli sen mahdollistamisessa. Työpäiväsi asiakkaan luona sisältää mm. perinteistä hoitotyötä, lääkehoitoa sekä seurantaa. Olet luotettava hoitotyön ammattilainen, joka kohtaa jokaisen asiakkaan yksilöllisenä ihmisenä. 

Teet monipuolista, moniammatillista ja itsenäistä työtä yhteisöllisessä tiimissä. Saat tueksesi osaavan ja yhteistä vastuuta kantavan tiimin, jossa kohtaamme yhdessä ilot ja surut.  Esihenkilönäsi toimii palveluvastaava ja lisäksi päivittäistä työtä tiimissäsi ohjaa ja tukee tiimivastaava.   

Millaista tiimikaveria etsimme? 

  • Voit olla kokenut konkari tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija.  

  • Sinulla ei tarvitse olla suoritettuna Love-lääkelupia, voit suorittaa ne työsuhteesi alussa.  

  • Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta kotihoidosta, mutta se ei ole pakollista! 

  • Moniammatillisessa tiimissä toimiminen on sinulle luontevaa, tykkäät käydä keskusteluja ikäihmisten kanssa, sekä nautit vaihtelevista työtilanteista. 

  • Arvostamme kiinnostusta itsesi ja oman työsi kehittämiseen. 

  • Työ on liikkuvaa vuorotyötä, joten tarvitset työhösi ajokortin ja oman auton. 

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Lisäksi tarjoamme runsaasti erilaisia koulutuksia henkilöstöllemme. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, kulttuuri- ja kulttuuripassiedun (ePassiFlex). Perehdytämme sinut tehtävään hyvin.

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi!  

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan tiimikaverin löydyttyä. Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää tehtävästä tai tulevasta tiimistäsi lisää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan! Palvelupäällikkö Johanna Nivala, puh. 044 466 3317, johanna.nivala@pihlajalinna.fi 

Muutamia käytännön asioita: 

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta, 741/2023). 

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 55 §:n mukaista soveltuvuutta. 

 

Haku alkaa ja päättyy

Mäntänvuoren Terveys Oy

Mäntänvuoren Terveys on Pihlajalinnan ja Mänttä-Vilppulan kaupungin yhteisyritys. Tuotamme kaikki Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen asukkaiden tarvitsemat sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lukuun ottamatta viranomaistehtävät. Käy tutustumassa meihin nettisivuillamme. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista! 

Sijainti: Mänttä-Vilppula
Logo

Lähihoitaja kotihoitoon - Mäntänvuoren Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!