Lähihoitaja

Medifamilia on vuonna 2006 perustettu yritys, tuotamme valtakunnallisesti Kelan kuntoutuspalveluja kaiken ikäisille. Medifamilia on osa Coronaria konsernia.

 

Täydennämme huippuosaajista koostuvaa Medifamilian moniammatillista kuntoutustiimiä ja etsimme joukkoomme lähihoitajaa tai loppuvaiheen terveydenhuoltoalan (AMK) opiskelijaa – olet lämpimästi tervetullut meille!

Haemme Nokialla, hotelli Scandic Edenissä toimivan yksikkömme moniammatilliseen tiimiimme tarvittaessa työhön kutsuttavaa (tuntityöntekijä) lähihoitajaa tai loppuvaiheen terveydenhuoltoalan (AMK) opiskelijaa, jonka työnkuvaan kuuluu työskentelyä lasten ja perheiden sairausryhmäkohtaisilla sopeutumisvalmennuskursseilla sekä moniammatillisen yksilökuntoutuksen jaksoilla. Moniammatillinen työyhteisö koostuu lastenpsykiatrian erikoislääkärin johtamasta tiimistä, johon kuuluu muun muassa psykologi, sosionomi, toimintaterapeutti ja sairaanhoitaja.

Työ sisältää avustavana henkilönä toimimista sekä yksilö- että ryhmäkuntoutuksissa. Työajat vaihtelevat, pääosin työ painottuu päivätyöhön, mutta työhön kuuluu myös säännöllisesti iltavuoroja sekä yöpäivystystä.


Moniammatillista osaamista

Pääset osaksi osaavaa ja innostavaa moniammattilista tiimiä. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt ovat itsekin kuntoutuksen ammattilaisia ja he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

Haemme tarvittaessa työhön kutsuttavaa työntekijää, työn määrä vaihtelee ollen vähintään muutamia päiviä kuukaudessa. Tarjoamme työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.
 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:  

  • Lähihoitajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Myös loppuvaiheen terveydenhuoltoalan (AMK) opiskelijat huomioidaan.
  • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.  
  • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. 
  • voimassa olevaa EA1 koulutusta.
  • tehtävään valitun tulee esittää korkeintaan 3 kk vanha rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen.
  • Eduksi katsomme työkokemuksen lasten ja nuorten neuropsykiatrisiin sairauksiin liittyvästä kuntoutustyöstä sekä perheiden kanssa työskentelystä.

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta: 

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimivastaava Marjut Pienimäki p. 0401942289 tai marjut.pienimaki@coronaria.fi ja aluepäällikkö Katri Ojala p. 0406492505 tai katri.ojala@coronaria.fi

 

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Paratiisinkatu 2, 37120 Nokia
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!