Lähihoitaja

SunUran Hoiva Oy hakee tiimiinsä lähihoitajia ikäihmisten kotihoitoon

SunUran Hoiva Oy tuottaa Kotitorin Tampere Orivesi yhteistoiminta-alueelle ikäihmisten kotihoitoon kuntien omaa palvelutuotantoa täydentävän hoitajavuokrauksen. Vuokrahoitajia tarvitaan esimerkiksi kuntien oman kotihoidon tuotannon henkilöstöresurssivajeen paikkaamiseen tai kotihoidon ruuhkahuippujen tasaamiseen.

Palveluja tarjotaan koko Tampereen kaupungin (koillinen, kaakko, keskusta, etelä ja länsi) sekä Oriveden alueille, kaikkina viikonpäivinä ja kaikkiin työvuoroihin.

SunUran Hoiva Oy:n hoitajana työskentelet asiakkaidemme omissa kodeissa vastaten kunkin asiakkaan henkilökohtaisesta voinnista ja huolenpidosta. Lähihoitajan työ sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa, kuten kylvetyksissä ja ruokailuissa sekä lääkehoidossa. Koska työn luonne on liikkuva, ajokortti on suositeltava. Hoitajalla tulisi olla voimassa lääkeluvat, hygieniapassi ja mielellään EA1. Myös kokemus kotihoidosta katsotaan eduksi.

Tarjolla on määräaikaisia työsuhteita sekä keikkatyötä.

Hyvät mahdollisuudet vakituisiin työsuhteisiin.

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden työskennellä toiveidesi mukaan

- Laadukkaat työvaatteet ja välineet                                                                                                               

- Työterveyshuollon palvelut

- Joustavuutta työvuoroissa niin päivä-, ilta- kuin myös yövuoroissa.

- Työehtosopimusta paremman palkkauksen                                                                                                                              

- Runsaasti keikkaileville E-passin edut (E-passi sisältyy vakituisiin työsuhteisiin)
Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan monipuolisista mahdollisuuksistasi tehdä töitä kanssamme. Odotamme yhteydenottoasi!

 

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse saija.laitinen@sunhoiva.fi ja niina.uimonen@sunhoiva.fi, p. 040 514 1990/Saija ja  050 3250127/Niina

 

! Missiomme on rekrytoida motivoituneita hoitajia toteuttamaan laadukasta hoitotyötä. Haluamme osaltamme olla reilu, joustava ja määrätietoinen työnantaja, joka kuuntelee, ohjaa, kouluttaa ja tukee henkilökuntaa. Me ymmärrä niin hoitajien kuin myös hoivapuolen tarpeita.

 
 

Hakuaika alkaa:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!