Lähihoitajan kesäsijaisuudet -Mäntänvuoren Terveys Oy

Onko tähtäimessä unelmiesi kesätyö meillä Mäntänvuoren Terveydessä?

 

Etsimme nyt kesätöihin eri mittaisiin sijaisuuksiin juuri sinua lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija!

 

Meille Mäntänvuoren Terveydessä unelmien kesätyö tarkoittaa mielenkiintoisia työtehtäviä, oppimista yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa sekä hauskaa työyhteisöä ja uusia unohtumattomia työystäviä.

Me lupaamme kuunnella sinua ja haluamme, että voit myös nauttia kesästä. Teemme muutenkin parhaamme, että pääset heti jutun juonesta kiinni. Siksi työt aloitetaan yksilöllisellä perehdytyksellä.

Ole innokas ja hyppää rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin, joita meillä on tarjota mm. ikäihmisten asumispalveluissa sekä tk-sairaalassa! Tehtävässäsi vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta yhdessä muun tiimin kanssa. Työ on ihmisläheistä ja palkitsevaa.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Mahdollisuuden tienata kesäsijaisuudestasi jopa 1000€ extraa! Kesäsijaisuutesi pituuden mukaan voit saada itsellesi kesäbonusta jopa 1000€ palkan päälle. Kesäbonus koostuu seuraavasti: 3 viikkoa/200€6 viikkoa/500€ tai 9 viikkoa/1000€. Viikkojen ei tarvitse olla peräkkäisiä viikkoja, mutta niiden tulee olla vähintään kahden viikon jaksoissa. Kesäbonus maksetaan suhteessa työaikaprosenttiin. Kesäbonus on voimassa ajalla 1.5.-30.9.24.

Haluamme olla joustava työnantaja, joka huomioi henkilökohtaiset toiveesi ja tarpeesi. Voit tehdä viikon työtunnit neljässä työpäivässä (tämä sovitaan erikseen yksikön esihenkilön kanssa). Voit myös tehdä osa-aikaisen työsopimuksen kotihoidossa.

Tule töihin kaverisi kanssa! Tule meille töihin kaverisi kanssa (2-4hlöä) ja saatte halutessanne samat työvuorot. Kysy mahdollisuutta kimppa-autolla kulkemiseen ja kimppa majoitukseen.  

Lisäksi tarjoamme sinulle

  • Mahtavan tiimin, yksilöllisen perehdytyksen, laajan työterveyshuollon palvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
  • Apua kesätyöasunnon etsimisessä.
  • Järjestämme kesällä kaikille pihlajalinnalaisille kesätyöntekijöille yhteiset Pihlis-festarit, joten pääset osaksi kesätyöporukkaa niin omassa yksikössäsi kuin myös ympäri Suomen!

 

Edellytykset tehtävään:

  • Tehtävään hakeminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin tai lähihoitajan opintoja.
  • Valmis osaaja ei tietenkään tarvitse olla, vaan rinnallasi kulkevat muut tiimisi ammattilaiset ja esihenkilö.
  • Opiskelijalla tehtävät suunnitellaan osaamisen ja opintopisteiden perusteella.
  • Lähihoitajalta edellytämme lääkehoitolupaa, voit myös suorittaa sen meillä.
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.
  • Tehtävään valittavan on esitettävä yli 3kk:n työsuhteeseen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta).
  • Olemme savuton työyhteisö. 

 

Olisiko meillä sinun unelmiesi kesätyö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Voit soittaa meille tai laittaa meille viestiä, jos tehtävä herättää kysymyksiä.

 

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatetaan työyksikön mukaisesti joko terveyspalvelualan tai yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

 

Hakuaika tehtäviin 8.1.24-30.4.24.

 

Lisätietoja: rekry.mantanvuori@pihlajalinna.fi

Marika Hetekorpi p 040 183 6415

Katri Kumpulainen p 040 6310723

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Mäntänvuoren Terveys Oy

Sijainti: Keskuskatu 2 35700 Vilppula
Logo

Lähihoitajan kesäsijaisuudet -Mäntänvuoren Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!