Lähihoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyöhön Lietoon

Haemme lähihoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyöhön Ikipihlaja Matinkartanoon Lietoon, Vanhalinnaan.

Ikipihlaja Matinkartanossa tarjoamme ympärivuorokautista asumista ikääntyneille mielenterveys- ja päihdeasukkaille 61 asukkaan yksikössä. Tule meille työkaveriksi energiseen, iloiseen ja hyvähenkiseen tiimiin, missä autamme ja kannustamme toisiamme. Pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta hoitoa ja kehittämään toimintaamme asukkaiden hyvinvoinnin eteen. Kaikessa tekemisessämme korostuu kuntouttava, kunnioittava ja laadukas työote. 

Lähihoitajan tehtävässä olet mukana luomassa asukkaiden näköistä arkea osallistuen mm. perushoitoon, harrastetoiminnan järjestämiseen, ulkoiluun ja hoitotyön dokumentointiin. Osaat huomioida myös asukkaan läheiset tärkeänä osana hoitoa. Alan opiskelijoilta edellytämme vähintään yhden tutkinnon osan olevan suoritettuna.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta hoitotyöhön, positiivista asennetta ja hyviä joukkuepelaajan taitoja.  Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Kielitaitovaatimuksena hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Työpaikkamme on savuton.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen ja saat mukavat työkaverit.

Me olemme Pihlajalinnassa kiteyttäneet omaksi tehtäväksemme auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Jokainen pihlajalinnalainen vaikuttaa siihen omalla työllään.

Hae mukaan tiimiimme, jos tämä tavoite tuntuu sinustakin henkilökohtaisesti tärkeältä. 

 

Ota yhteyttä kerromme lisää: palveluvastaava Minttu Tokoi p. 040 940 1444, minttu.tokoi@pihlajalinna.fi

Haku alkaa ja päättyy

Ikipihlaja Matinkartano, Lieto

Sijainti: Vanha Loukinaistentie 29, Lieto
Logo

Lähihoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyöhön Lietoon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!