Lähihoitajia Janakkalan ja Riihimäen kotihoitoon, Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

 

Hei lähihoitaja, tulisitko meille uudeksi työkaveriksi Kanta-Hämeen tiimiimme? Etsimme itsenäisestä ja monipuolisesta työstä kiinnostuneita ammattilaisia Riihimäen ja Janakkalan kotihoitoon.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on itsenäistä asiakkaan kotona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja osallistavaa hoitotyötä. Työpäivääsi kuuluu asiakkaiden päivittäisissä toimissa avustaminen, lääkehoito sekä asiakkaan toimintakyvyn tukeminen. Työtä tehdään 2 vuorossa arkisin ja viikonloppuisin. Voit vaikuttaa työvuoroihisi, ja työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti - elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla.

Meillä saat tehdä sinulle merkityksellistä työtä kehittymismyönteisessä ja kannustavassa työilmapiirissä.

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

Sen lisäksi, että olet koulutukseltasi lähihoitaja ja sinulla on tartuntatautilain 48§ mukainen soveltuvuus olisi hienoa, jos sinulla olisi aiempaa kokemusta vastaavista töistä. Tärkeää meille on

  • Taito työskennellä erilaisten ihmisten kanssa.
  • Aloitekyky ja vastuunkanto omasta työstä.
  • Into luoda myönteisiä ja mieleenpainuvia kohtaamisia.

Love- lääkeluvat on hyvä olla tehtynä, mutta ne voi myös suorittaa meillä ennen työn aloitusta. Tarvitset työssäsi ajokortin ja mahdollisuuden oman auton käyttöön.

Tarjoamme

Palkkaus tässä tehtävässä on 17 €/t  tai 2771 €/kk + vuorolisät + lomakorvaus. Pihlajalinnalaisena pääset myös kuntoilemaan edulliseen hintaan Forever-kuntoklubeille ja saat muun muassa laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Pihlajalinnassa olet osa ammattitaitoista ja ihmisläheistä työyhteisöä, jossa sinua kuullaan ja arvostetaan. Meillä pääset töihin turvalliseen, kannustavaan ja avoimeen työyhteisöön sekä kasvavaan ja kehittyvään organisaatioon alan parhaiden ammattilaisten joukkoon. Isona työnantajana voimme tarjota sinulle runsaasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja urapolullesi myös jatkossa niin Pihlajalinnan omissa yksiköissä kuin ulkoisilla asiakkaillammekin. Pihlajalinna Henkilöstöpalveluissa saat itsellesi nimetyn esihenkilön tuen, niin että työskentelysi asiakkaillamme on sujuvaa ja mutkatonta. Kuuntelemme toiveitasi, tuemme ammatillista kehittymistäsi ja autamme sinua rakentamaan haaveidesi mukaisen työuran.

Kiinnostuitko? Hae helposti ilman cv:tä ja hakukirjettä. Halutessasi voit kysyä lisätietoja sähköpostitse hoitajarekry@pihlajalinna.fi tai puhelimitse 040 650 2986.

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut välittää julkiselle sektorille ja sisäisiin yksiköihin osaavaa ja ammattitaitoista hoitohenkilöstöä. Vuokrahoitajamme työskentelevät asiakkaidemme yksiköissä, mutta työsuhteessa Pihlajalinna Henkilöstöpalveluihin. Haluamme jokapäiväisen työmme kautta tarjota korkealaatuista palvelua niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. 

Puhelin: +358406502986
Sijainti: Riihimäki, Janakkala
Logo

Lähihoitajia Janakkalan ja Riihimäen kotihoitoon, Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!