Lähihoitajia joulun ajalle

 

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija, etsitkö töitä joulun ajalle?

Haemme asiakkaillemme sijaisia joulun ajalla eri puolille Suomea. Ammattilaisia tarvitaan erityisesti kotihoidossa sekä palveluasumisen yksiköissä, mutta myös muita mahdollisuuksia on tarjolla. Kerro meille toiveistasi, ja olemme sinuun yhteydessä heti kun sinulle sopiva työmahdollisuus avautuu.

Meillä saat tehdä sinulle merkityksellistä työtä kehittymismyönteisessä ja kannustavassa työilmapiirissä.

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

Sen lisäksi, että olet koulutukseltasi lähihoitaja tai alan opiskelija ja sinulla on tartuntatautilain 48§ mukainen soveltuvuus olisi hienoa, jos sinulla olisi aiempaa kokemusta vastaavista töistä. Tärkeää meille on

  • Taito työskennellä erilaisten ihmisten kanssa.
  • Aloitekyky ja vastuunkanto omasta työstä.
  • Into luoda myönteisiä ja mieleenpainuvia kohtaamisia.

Love- lääkeluvat on hyvä olla tehtynä, mutta ne voi myös suorittaa meillä ennen työn aloitusta. Kotihoidossa työskennellestä ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Palkkaus tässä tehtävässä on 14,40-18  €/t  koulutuksesta ja työskentelyalueesta riippuen + vuorolisät + lomakorvaus. Pihlajalinnalaisena pääset myös kuntoilemaan edulliseen hintaan Forever-kuntoklubeille ja saat muun muassa laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Pihlajalinnassa olet osa ammattitaitoista ja ihmisläheistä työyhteisöä, jossa sinua kuullaan ja arvostetaan. Meillä pääset töihin turvalliseen, kannustavaan ja avoimeen työyhteisöön sekä kasvavaan ja kehittyvään organisaatioon alan parhaiden ammattilaisten joukkoon. Isona työnantajana voimme tarjota sinulle runsaasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja urapolullesi myös jatkossa niin Pihlajalinnan omissa yksiköissä kuin ulkoisilla asiakkaillammekin. Pihlajalinna Henkilöstöpalveluissa saat itsellesi nimetyn esihenkilön tuen, niin että työskentelysi asiakkaillamme on sujuvaa ja mutkatonta. Kuuntelemme toiveitasi, tuemme ammatillista kehittymistäsi ja autamme sinua rakentamaan haaveidesi mukaisen työuran.

Kiinnostuitko? Hae helposti ilman cv:tä ja hakukirjettä. Halutessasi voit kysyä lisätietoja sähköpostitse hoitajarekry@pihlajalinna.fi tai puhelimitse 040 650 2986.

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut välittää julkiselle sektorille ja Pihlajalinnan yksiköihin osaavaa ja ammattitaitoista hoitohenkilöstöä. Vuokrahoitajamme työskentelevät asiakkaidemme yksiköissä, mutta työsuhteessa Pihlajalinna Henkilöstöpalveluihin. Haluamme jokapäiväisen työmme kautta tarjota korkealaatuista palvelua niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. 

Puhelin: +358406502986
Sijainti: Mänttä-Vilppula, Parkano, Alavus, Jämsä
Logo

Lähihoitajia joulun ajalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!