Lähihoitajia kesätyöhön

Onko tähtäimessä unelmiesi kesätyö?  

Haemme lähihoitajia kesätyöhön ajalle 1.6-31.8.2024, Ikipihlaja Maria, Renko. (Hämeenlinnasta 15km.) 

 

Meille Pihlajalinnassa ja Ikipihlajalinna Mariassa unelmien kesätyö tarkoittaa mielenkiintoisia työtehtäviä, oppimista yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa sekä hauskaa työyhteisöä ja uusia unohtumattomia työystäviä. Muutama pihlisläinen onkin sanonut, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen – ihmisen kokoinen.  

Ikipihlaja Mariassa tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista muistisairaille ikääntyneille henkilöille. Tule meille työkaveriksi energiseen, iloiseen ja hyvähenkiseen tiimiin. Me lupaamme kuunnella sinua ja haluamme, että voit myös nauttia kesästä. Teemme muutenkin parhaamme, että pääset heti jutun juonesta kiinni. Siksi työt aloitetaan kattavalla perehdytyksellä. Meillä pääset myös kehittymään omassa tahdissasi turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä, jossa myös sinun toiveillasi on väliä. Pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta hoitoa ja kehittämään toimintaamme asukkaiden hyvinvoinnin eteen. Kaikessa tekemisessämme korostuu kuntouttava, kunnioittava ja laadukas työote. 

Meistä olisi mahtavaa, jos olisit aidosti kiinnostunut hoitotyöstä, innokas oppimaan ja hyppäät rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin, joita kesä Pihlajalinnassa tuo eteesi.  Lähihoitajana olet mukana luomassa asukkaiden näköistä arkea osallistuen mm. perushoitoon, harrastetoiminnan järjestämiseen, ulkoiluun, lääkehoidon toteuttamiseen ja hoitotyön dokumentointiin. Osaat huomioida myös asukkaan läheiset tärkeänä osana hoitoa.  

Toivomme sinulta lähihoitajan pätevyyttä, tai voit olla myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön, positiivista asennetta ja hyviä joukkuepelaajan taitoja. Tehtävän hoitamiseen toivotaan LOVe-lääkelupaa, jonka voit suorittaa myös meillä. Eduksi katsomme myös Ea-koulutus. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Kielitaitovaatimuksena hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.


Ikipihlaja Mariassa sinua odottavat mukavat asukkaat sekä ammattitaitoinen, eteenpäin katsova työporukka.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen merkityksellisiin ja monipuolisiin työtehtäviiin.

Mitä tarjoamme sinulle? 

 • Hyvän perehdytyksen melko itsenäiseen tehtävään
 • Kannustavan työporukan tuen
 • Pihlajalinnan laajat henkilöstöedut:
  • Laajan työterveyshuollon palvelut
  • Kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • Joustavat työaikajärjestelyt

Edellytykset tehtävään: 

 • Tehtävään hakeminen edellyttää, että olet sosiaali- ja terveysalan opiskelija tai vasta valmistunut.  Valmis osaaja ei tietenkään tarvitse olla, vaan rinnallasi kulkevat muut tiimisi ammattilaiset ja esihenkilö. 
 • Positiivinen asiakaspalveluasenne
 • Itsenäinen ja aktiivinen työote
 • Sujuvat vuorovaikutus- ja työelämätaidot
 • Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. 
 • Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta) 

Kiinnostuitko, laita heti hakemus!

Lisätietoja antaa: Palveluvastaava Sirpa Leppänen, puh:040 3503023, sirpa.leppanen@pihlajalinna.fi 

Me olemme Pihlajalinnassa kiteyttäneet omaksi tehtäväksemme auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää.

Haku alkaa ja päättyy

Ikipihlaja Maria, Hämeenlinna

Sijainti: Tuikontie 10, Renko
Logo

Lähihoitajia kesätyöhön

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!