Lähihoitajia Länsi-Uudellemaalle, Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

 

Hei lähihoitaja, etsimme joukkoomme sote-alan konkareita ja tulevaisuuden tähtiä monipuolisiin työtehtäviin Länsi-Uudenmaan alueelle. 

Meillä Pihlajalinnan Henkilöstöpalveluissa lähihoitajat voivat työskennellä monipuolisissa työtehtävissä erilaisissa yksiköissä, kuten vuodeosastoilla, kotihoidossa sekä asumispalveluissa esimerkiksi ikäihmisten ja vammaisten parissa. Kerro meille osaamisestasi ja toiveistasi! Olemme sinuun yhteydessä heti, kun sinulle sopivaa työtä avautuu!

Kerro missä toivoisit työskennellä: 

  • Espoo, Kauniainen
  • Kirkkonummi, Vihti, Karkkila
  • Siuntio, Lohja
  • Inkoo, Raasepori, Hanko

 

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

Sen lisäksi, että olet koulutukseltasi lähihoitaja ja sinulla on tartuntatautilain 48§ mukainen soveltuvuus olisi hienoa, jos sinulla olisi aiempaa kokemusta vastaavista töistä. Tärkeää meille on myös

  • taito työskennellä erilaisten ihmisten kanssa.
  • aloitekyky ja vastuunkanto omasta työstä.
  • into luoda myönteisiä ja mieleenpainuvia kohtaamisia.

Mikäli sinulla ei ole voimassa olevia Love-verkkokursseja, voit suorittaa ne kauttamme ennen työn aloitusta.

Tarjoamme

Palkkaus tässä tehtävässä on 17,32 €/t + vuorolisät + lomakorvaus. Pihlajalinnalaisena pääset myös kuntoilemaan edulliseen hintaan Forever-kuntoklubeille ja saat muun muassa laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Pidemmässä työsuhteessa saat lisäksi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

Pihlajalinnassa olet osa ammattitaitoista ja ihmisläheistä työyhteisöä, jossa sinua kuullaan ja arvostetaan. Meillä pääset töihin turvalliseen, kannustavaan ja avoimeen työyhteisöön sekä kasvavaan ja kehittyvään organisaatioon alan parhaiden ammattilaisten joukkoon. Isona työnantajana voimme tarjota sinulle runsaasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja urapolullesi myös jatkossa niin Pihlajalinnan omissa yksiköissä kuin ulkoisilla asiakkaillammekin. Kuuntelemme toiveitasi, tuemme ammatillista kehittymistäsi ja autamme sinua rakentamaan haaveidesi mukaisen työuran.

Kiinnostuitko? Hae helposti ilman cv:tä ja hakukirjettä. Halutessasi voit kysyä lisätietoja sähköpostitse hoitajarekry@pihlajalinna.fi tai puhelimitse 040 650 2986.

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut välittää julkiselle sektorille ja Pihlajalinnan omiin yksiköihin osaavaa ja ammattitaitoista hoitohenkilöstöä. Vuokrahoitajamme työskentelevät asiakkaidemme yksiköissä, mutta työsuhteessa Pihlajalinna Henkilöstöpalveluihin. Haluamme jokapäiväisen työmme kautta tarjota korkealaatuista palvelua niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin.  

Puhelin: +358406502986
Sijainti: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Inkoo, Raasepori, Hanko, Lohja, Siuntio, Vihti, Karkkila
Logo

Lähihoitajia Länsi-Uudellemaalle, Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!