Lähihoitajia palveluasumiseen Varsinais-Suomeen, Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

 

Hei lähihoitaja, tulisitko meille uudeksi työkaveriksi? Etsimme joukkoomme sote-alan konkareita ja tulevaisuuden tähtiä  Varsinais-Suomen alueelle. Tällä hetkellä töitä on tarjolla erityisesti ikäihmisten sekä mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden palveluasumisessa Liedossa ja Raisiossa.  

Haluaisitko tehdä joustavasti keikkavuoroja silloin kun omaan aikatauluusi parhaiten sopii? Vai toivoisitko ennemmin määräaikaista työsuhdetta osa- tai kokoaikaisena? Voit työskennellä yhdessä tai useammassa työyksikössä, räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus. Kerro meille missä ja milloin haluaisit työskennellä!

 

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

Sen lisäksi, että olet koulutukseltasi lähihoitaja ja sinulla on tartuntatautilain 48§ mukainen soveltuvuus olisi hienoa, jos sinulla olisi aiempaa kokemusta vastaavista töistä. Tärkeää meille on myös

  • taito työskennellä erilaisten ihmisten kanssa.
  • aloitekyky ja vastuunkanto omasta työstä.
  • into luoda myönteisiä ja mieleenpainuvia kohtaamisia.

Mikäli sinulla ei ole voimassa olevia Love-lääkelupia, voit suorittaa ne kauttamme ennen työn aloitusta.

Tarjoamme

Työntekijöillämme on kannustava palkkaus pohjautuen Terveyspalvelualan työehtosopimukseen, johon sisältyy henkilökohtainen palkanosa. Pihlajalinnalaisena pääset myös kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeille ja saat muun muassa laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Pihlajalinnassa olet osa ammattitaitoista ja ihmisläheistä työyhteisöä, jossa sinua kuullaan ja arvostetaan. Meillä pääset töihin turvalliseen, kannustavaan ja avoimeen työyhteisöön sekä kasvavaan ja kehittyvään organisaatioon alan parhaiden ammattilaisten joukkoon. Isona työnantajana voimme tarjota sinulle runsaasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja urapolullesi myös jatkossa niin Pihlajalinnan omissa yksiköissä kuin ulkoisilla asiakkaillammekin. Kuuntelemme toiveitasi, tuemme ammatillista kehittymistäsi ja autamme sinua rakentamaan haaveidesi mukaisen työuran.

Kiinnostuitko? Hae helposti ilman cv:tä ja hakukirjettä. Halutessasi voit kysyä lisätietoja sähköpostitse hoitajarekry@pihlajalinna.fi tai puhelimitse 040 650 2986.

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut välittää julkiselle sektorille ja sisäisiin yksiköihin osaavaa ja ammattitaitoista hoitohenkilöstöä. Vuokrahoitajamme työskentelevät asiakkaidemme yksiköissä, mutta työsuhteessa Pihlajalinna Henkilöstöpalveluihin. Haluamme jokapäiväisen työmme kautta tarjota korkealaatuista palvelua niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin.  

Puhelin: +358406502986
Sijainti: Lieto, Raisio
Logo

Lähihoitajia palveluasumiseen Varsinais-Suomeen, Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!