Lähilääkäri

Lääkäri, ota työelämän ohjat omiin käsiisi ja ryhdy Coronarian lähilääkäriksi! 

 

Työskentely Coronarialla on joustavaa ja inhimillistä. Pääset tekemään monimuotoista lääkärin työtä, johon pääset vaikuttamaan oma erityisosaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi huomioon ottaen. Työmahdollisuuksia on eri puolilla Suomea, missä sinä haluaisit työskennellä ja millainen työ sinua kiinnostaa?

Coronarialla työpaikkasi on ennalta sovittu, toimipaikkasi ei vaihtele, jos et niin halua. Työhön ja vapaa-aikaan tuo turvaa säännöllisyys ja ennalta sovitut työajat. Työmäärän toivomme olevan noin 2–5 päivää viikossa, työpäivän voit tehdä lyhennettynä tai pidennettynä. Voit työskennellä mm. terveysasemalla, vuodeosastolla, työterveyshuollossa, varuskuntalääkärinä tai vaikkapa koululääkärinä. Kokemuksestasi ja toimipaikasta riippuen myös hybridityö on mahdollista, eli teet osan viikosta etänä ja osan lähityössä!

Coronaria on luotettava toimija, jossa sinulla on oma yhteyshenkilö huolehtimassa käytännön asioista, jotta sinä voit keskittyä täysin lääkärin työhön. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja konsultaatiotuen, jotta voit menestyä työssäsi. Arvostamme ja kuuntelemme lääkärin toiveita, pyrimme räätälöimään lääkärille juuri omanlaisen työuran.  

Miksi kannattaa tulla töihin Coronarialle?  

  • Merkityksellisen työ, joka joustaa ehdoillasi, niin työajassa kuin työnkuvassa   

  • Kollegiaalista tukea saat kokeneesta lääkäriringistämme, jossa tietoa ja osaamista jaetaan säännöllisesti 

  • Ammatillista kehittymistäsi ja osaamistasi tuetaan sinulle sopivilla koulutuksilla  

  • Työsuhde-etuina on mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä työsuhdepolkupyörä  

  • Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sekä kehittää Suomen terveydenhuollon kenttää  

Olemme ihmisläheinen toimija, jolle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Meillä työntekijä on aidosti tärkeä ja jokaisella mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Meillä lääkäri voi hyvin!   

  

Coronaria Terveys Oy on yhtiö, jossa työskentelee uransa aloittavia lääkäreitä, sekä jo kokeneempia lääkäreitä kandista erikoislääkäriin. Työskentelemme koko Suomen alueella julkisen terveydenhuollon kumppanina ja julkisen terveydenhuollon potilaiden parhaaksi. Olemme ihmisläheinen toimija, jolle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Meillä työntekijä ei huku massaan, vaan jokaisella on aidosti mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Toimintamme on pitkäjänteistä, mutta samalla joustavaa ja ketterää. Asioiden tehokas hoitaminen ja niiden maaliin saattaminen on meille luontaista ja tärkeää.  

  

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! 
 
Heini Poth   

Yhteyspäällikkö   

050 5681745   

Heini.poth@coronaria.fi  

 

Hakuaika alkaa:

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut konserni. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.

Meitä coronarialaisia on jo 4550 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Logo

Lähilääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!