Laiteinsinööri / Laiteteknikko

Etsitkö merkityksellistä työpaikkaa, jossa on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa? 

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista. VTT:llä sinulla on mahdollisuus olla osa innovatiivista ja mielenkiintoista työyhteisöämme, sekä oppia ja kehittyä tiimikavereidesi tuella. Meillä sinua odottaa yli 2000 rohkaisevaa ja inspiroivaa kollegaa yli 40:stä eri kansallisuudesta ympäri Suomen. 

Etsimme nyt laiteinsinööriä/-teknikkoa Espoon Otaniemessä sijaitsevaan puhdastilaan

Haemme laiteinsinööriä/-teknikkoa Espoon Otaniemessä sijaitsevaan VTT:n Micronova puhdastilaamme, vastaamaan prosessointilaitteiden kunnossapidosta. Puhdastilassa tutkitaan, kehitetään ja valmistetaan pääasiassa piihin perustuvia elektroniikan komponentteja ja tulevaisuuden teknologioita mm. uusiin antureihin ja kvanttikomponentteihin. Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja haasteellisen tehtäväkentän tutkimuksen ja pilottituotannon parissa, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattitaitoisessa kunnossapitotiimissä.

Laitensinöörinä/-teknikkona tiimissämme tehtäväsi pitää sisällään seuraavat vastuut: 

Työ sisältää puolijohdeteollisuudelle tyypillisten ohutkalvokasvatuslaitteiden, pääasiassa sputteriden, ylläpitoa. Vastuullesi kuuluu mm: prosessilaitteiden kunnossapitoa, kehittämistä, laitepäivitysten suunnittelua ja toteutusta sekä laiteongelmien ratkaisua.

Odotamme sinulta: 

  • Sinulla on soveltuva koulutus automaatio-, sähkö-, kone-, tai muulta tekniseltä alalta.
  • Aikaisempi kokemus puhdastilalaitehuollosta lasketaan eduksi
  • Olet huolellinen, tarkka, systemaattinen ja haluat oppia uutta.
  • Työskentelyotteesi on aktiivinen ja itsenäinen, mutta osaat ja haluat työskennellä tiimissä.
  • Kommunikoit suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle: 

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen keinoja työssä onnistumisen tueksi. 

Kanssamme pääset tekemään valoisampaa tulevaisuutta sekä ratkaisemaan aikamme merkittävimpiä globaaleja haasteita. 

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Paula Kettula, Manager, Fab Maintenance, ma-pe klo 8 - 9, puh: +358401325812.

Toivomme, että olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, joten lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkapyyntösi kanssa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3.10.2021.  Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

VTT

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. VTT luo vaikuttavuutta, kun innovaatiot ja liiketoiminta kohtaavat.

Puhelin: +358 20 722 111
Sähköposti: recruitment@vtt.fi
Sijainti: Tietotie 3, Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!