Laitekuljettajia PowerParkiin 2022

PowerPark
Puistotie 3, Härmä
Kesätyö
Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • vähintään 18 vuoden ikä
  • positiivinen asenne
  • asiakaspalveluhenkisyys
  • hyvä käytettävyysaika

PowerPark

Meillä PowerParkissa jokainen pääsee loistamaan vahvuuksillaan, oppimaan uutta ja saamaan arvokasta ja arvostettua työkokemusta. Meille on tärkeää, että jokainen oikeasti viihtyy töissä ja kokee työnsä tärkeäksi.

Meillä PowerParkissa töitä tehdään tosissaan, muttei vakavasti ja mailanpuristus jätetään suosiolla muille. Kun meillä työntekijöillä on töissä hauskaa, myös puistossa käyvillä huvittelijoilla on hauskaa! PowerPark tunnetaankin luotettavana ja joustavana työnantajana. Esimerkiksi kesätöissämme kasvatamme vuosittain satoja tulevaisuuden työntekijöitä tarjoamalla kaikille sopivia työtehtäviä ja ottamalla yksilöllisesti työntekijöidemme tarpeet huomioon.

 

Etsimme PowerParkiin iloisia ja toimeliaita laitekuljettajia kaudelle 2022.

 

Huvipuiston laitekuljettajana työtehtäviisi kuuluu huvipuistolaitteiden ajo ja asiakkaiden turvallisuudesta vastaaminen ajon aikana, lippujen ja rannekkeiden tarkastus sekä laitealueen siisteyden ylläpito. Laitekuljettajana sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt iloinen ja reipas asiakaspalvelija. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen, joka aloitetaan toukokuun aikana.

Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut. Saat esimerkiksi hyvät alennukset PowerParkin omiin myymälöihin ja palveluihin sekä mm. ilmaisia huvipuistorannekkeita PowerParkin huvipuistoon. 

Täytä hakemus jo tänään! Haku päättyy 30.5.2022, mutta haastattelut suoritetaan ja paikat täytetään heti sitä mukaa kun löydämme sopivat hakijat. Haastatteluihin valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti pääsääntöisesti sähköpostilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan, pääsääntöisesti toukokuun aikana. Lisätietoja voi tiedustella sähköpostitse pia.sissala@powerpark.fi.

PowerPark on osallisena vastuullinen kesäduuni 2022-kampanjaa, jonka myötä sitoudumme tarjoamaan laadukkaan ja elämyksellisen kesätyön kaikille kesätyöntekijöillemme. PowerParkissa noudatetaan huvi-teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!