Laitoshuoltaja hoito-osastoille, Jokilaakson Sairaala

Haemme laitoshuoltajaa Jokilaakson sairaalan hoito-osastoille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jämsään.

Hoito-osastolla 4 hoidetaan akuutisti sairastuneita tai kroonisen sairauden pahenemisvaihetta sairastavia aikuispotilaita. Hoito-osastolla 2 hoidetaan geriatrisia kuntoutuspotilaita.

Laitoshuoltajan työtehtäviin kuuluu puhtaanapitotehtävät kuten eri tilojen siivous, tekstiilien puhtaanapito ja huolto, aseptisen työjärjestyksen noudattaminen, huuhteluhuonetyöt, eristyssiivouksien hallinta sekä hoito- ja apuvälineiden huolto ja pesu. Osastotyössä laitoshuoltaja osallistuu mm. ruuan jakoon ja astioiden keräykseen. Työhön voi kuulua myös palvelutehtäviä kuten asiakkaiden opastamista ja avustamista. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvän asiakaspalvelun ymmärtämistä, kykyä hallita nopeasti vaihtuvia tilanteita ja kykyä kehittää omaa ammattitaitoa. Tehtävän hoitamisen kannalta arvostamme monipuolista osaamista, hyviä työyhteisötaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta ja kiinnostusta oman ammatillisuuden kehittämiseen.

Toivomme, että sinulla on soveltuva toimitila- tai laitoshuoltajan tutkinto.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, sekä hyvän perehdytyksen ja vahvan ammatillisen tuen osaavalta henkilöstöltä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipassiedun. Lisäksi tarjoamme työyhteisölle kahvit työvuoron aikana. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Tea Syrjälä, tea.syrjala@pihlajalinna.fi, p. 040 707 1543 (ma-pe klo 8-15).

Haku alkaa ja päättyy

Jokilaakson sairaala

Jokilaakson sairaalan hoito-osastot  tuottavat Keski-Suomen hyvinvointialueella osastopalveluita Jämsän alueelle. Teemme työtämme yksityispuolen laadulla ja palveluasenteella.

Sijainti: Jokilaakson Sairaala, Jämsä

Tarjoamme

 

Logo

Laitoshuoltaja hoito-osastoille, Jokilaakson Sairaala

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!