Lajittelijoita Helsinkiin

Etsimme Helsinkiin 

POSTINLAJITTELIJOITA

Työtehtävät ovat postinlajitteluun liittyviä ja vaativat tarkkuutta, huolellista työotetta, sekä rutiininsietokykyä. 

Työtä tehdään pääsääntöisin arkisin ma-pe aamu- ja iltavuoroissa, joten mainitsethan hakemuksessasi myös, minä ajankohtana pystyt työskentelemään. Kerrothan myös, oletko kiinnostunut työskentelemään kokoaikaisesti vai osa-aikaisena. 

Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä. 

Palkkaus 10,13€ /h

Hae paikkaa hakulomakkeella, joka aukeaa linkistä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen, osa-aikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: anna.matikainen@sol.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!