Lajittelijoita Helsinkiin

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin

LAJITTELIJAA SESONKIIN

Kyseessä on määräaikainen sesonkityö ja työtä tehdään ensisijaisesti joko iltavuorossa (klo 17-22) tai yövuorossa (22-5.30) 28.4.- 4.4. välisenä aikana. 

Työtehtävät ovat esimerkiksi postinlajittelua tai muita lajitteluun liittyviä, rutiininomaisia työtehtäviä.

Et tarvitse aiempaa kokemusta lajittelutyöstä, työhön on kattava perehdytys. Työ edellyttää hyvää rutiininsietokykyä, sekä kykyä keskittyä tarkkuutta vaativiin työtehtäviin. Työ sopii mainiosti lisätienestiä kaipaavalle opiskelijalle tai vaikkapa alanvaihtajalle, joka haluaa tutustua logistiikan maailmaan. 

Palkka 10,13 e/h. Yölisä klo 00-6.00 välisenä aikana 2e/h. 

Mikäli tämä paikka herätti mielenkiintosi, täytäthän hakemuksen hakulinkin kautta mitä pikimitten! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: anna.matikainen@sol.fi
Sijainti: Vanha Talvitie 19

Logo

Lajittelijoita Helsinkiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!