Lajittelijoita joulusesonkiin

SOL Logistiikkapalvelut Oy
00240
Määräaikainen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Etsitkö lisätöitä joulukuulle? Kyllästyttääkö ruudun tuijottelu ja tenttikirjat? 

Etsimme Helsinkiin: 

POSTINLAJITTELIJOITA JOULUSESONKIIN

Tarjoamme töitä 1-2 viikon ajalle joulukuussa. Työt päättyvät sopivasti ennen pyhien alkamista.  

Työtehtävissä pärjääminen ei edellytä aiempaa osaamista, reipas asenne ja iloinen joulumieli ratkaisevat! Työtehtävät ovat erilaista kirjepostin lajittelua eri menetelmiä hyödyntäen, joihin jokaiseen järjestetään kattava perehdytys. Toivomme kuitenkin hakijalta, että pystyt kommunikoimaan joko suomeksi tai englanniksi, sekä tekemään rutiininomaisia työtehtäviä. 

Aamuvuorossa työskennellään aikavälillä 12.12.- 22.12. Ensimmäisellä viikolla työskennellään 9-15 vuorossa, toinen viikko 7-15 vuorossa. Vuorot pääsääntöisesti arkisin, mutta mahdollisesti ajanjaksolle osuu yksi lauantai- tai sunnuntaivuoro. 

Tarjoamme myös mahdollista työskennellä lyhyemmän pätkän, jolloin sesonki päättyy osaltasi jo 18.12. 

Iltavuorossa työskennellään aikavälillä 12.12. - 22.12. Ensimäisellä viikolla työaika on 17.30-23.30, toisella viikolla 15-22. 

Tuntipalkka: 10,13 e/h.

 

Mikäli tämä paikka herätti mielenkiintosi, laitahan hakemusta tulemaan! Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä. 

 

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Lajittelijoita joulusesonkiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!