Lakimies VTT:n lakiasiat-tiimiin

Tietoa meistä

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimusorganisaatioista ja yhteistä meille VTT:läisille on uteliaisuus, halu oppia uutta ja löytää ratkaisuja aikamme suurimpiin haasteisiin. Tutkijoiden lisäksi meillä työskentelee iso joukko muita ammattilaisia mahdollistamassa laadukkaan tutkimuksen toteutumista. Legal Counsel -tehtävässä pääset osana VTT:n lakitiimiä tukemaan liiketoimintaa VTT:n strategian mukaisesti meille kaikille tärkeisiin globaalisti vaikuttaviin asioihin liittyen.

Sinun tehtäväsi

Haemme lakimiestä lakitiimiimme noin vuoden ajaksi.

Avustat VTT:n projektipäälliköitä monipuolisissa sopimus- ja immateriaalioikeudellisissa sekä tietosuojaan liittyvissä tehtävissä. Pääosan työstä muodostavat T&K&I-projektien, julkisrahoitteisten (mm. EU Horizon Europe, Business Finland, Suomen Akatemia) ja myyntisopimusten kommentointi, laadinta ja neuvotteleminen.   Yhdessä kollegoidesi kanssa vastaat myös juridisten työkalujen (mallipohjat, ohjeet, tarkastuslistat) ylläpidosta ja näiden implementoinnista arkeen sekä substanssitoimijoiden neuvonnasta ja kouluttamisesta.

Meillä on erittäin mielenkiintoisia asiakkaita, saat tehdä laajasti globaalien yrityksien ja julkisten organisaatioiden kanssa töitä. Jos olet kiinnostunut tulevaisuuden innovaatioiden parissa työskentelystä IPR kentällä, tämä voi olla juuri sinulle sopiva paikka.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta erityisesti

- kiinnostusta sopimus- ja immateriaalioikeuteen sekä teknologiaan

- oikeustieteellistä tutkintoa (OTK tai OTM) 

- sopimus- ja IPR-juridista osaamista

- Legal traineena tai muutoin mahdollisesti hankittua työkokemusta sopimusten tekemisestä sekä asiakaspalvelu- ja neuvottelutilanteista
- erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa;
- tarkkaa, ripeää ja aktiivista otetta työntekoon;
- intoa ja rohkeaa asennetta tarttua erilaisiin työtehtäviin ja oppia uutta.
 

Millaista henkilöä etsimme

Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustava asenne. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti, että osana ryhmää. Tärkeää on myös, että tartut rohkeasti haasteisiin ja uskallat ottaa hieman vieraammaltakin tuntuvia tehtäviä hoidettavaksesi etsiä niihin ratkaisuja.

Tarjoamme sinulle

VTT :llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Tiimimme on hyvin kannustava ja kokeneemmat kollegat ovat tukenasi haastavammissa asioissa. Meillä lakimiehet oppivat jatkuvasti uutta juridisten haasteiden ratkaisemisesta tutkimus- ja innovaatioympäristön, yritysyhteistyön ja ekosysteemien ytimessä ja tukevat osaltaan VTT:n strategian toteuttamista Kohti eksponentiaalista toivoa. Saman katon alla VTT:ssä ovat kaikki edelläkävijä teknologian alueet, kvanttiteknologiasta synteettiseen biologiaan ja avaruusteknologiaan.

Meillä henkilöstö on tärkein pääomamme, joten tuemme henkilöstön hyvinvointia monipuolisesti, ia rakennamme samalla maailman merkityksellisintä työpaikkaa.  Jos olet utelias, kunnianhimoinen ja oppimishaluinen, VTT on sinun työpaikkasi! Haluamme, että voit hyödyntää koko potentiaalisi.

Heräsikö kysymyksiä?

Lisätietoja antaa Manager, Legal Teija Riikonen (+358438240300, teija.riikonen@vtt.fi)
 

Hakemukset CV:n ja opintosuoritusotteen kera pyydämme toimittamaan osoitteeseen www.vtt.fi/careers mahdollisimman pian tai viimeistään 30.1.2022 mennessä. Toimi pian, sillä haastattelut pyritään mahdollisuuksien mukaan aloittamaan jo hakuajan kuluessa.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Full-time, fixed period

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Oikeustieteellistä tutkintoa
  • sopimus- ja IPR-juridista osaamista
  • legal trainee kokemusta

VTT

VTT is a visionary research, development and innovation partner. We drive sustainable growth and tackle the biggest global challenges of our time and turn them into growth opportunities. We go beyond the obvious to help the society and companies to grow through technological innovations. We have over 75 years of experience of top-level research and science-based results. VTT´s turnover and other operating income is 258 M€. VTT is at the sweet spot where innovation and business come together.

VTT – beyond the obvious.

Sijainti: Tekniikantie 21, Espoo

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!