Lakimiesharjoittelija, Kempele

Haemme palkalliseen työharjoitteluun osa-aikaista kiinteistöjuridiikasta kiinnostunutta oikeustieteen opiskelijaa, jolla on suoritettuna vähintään noin 2 vuoden opinnot. Työpisteesi sijaitsee Kempeleessä. 

Tehtäviisi kuuluvat rakennuttamishallinnon tehtävät, pääasiallisena tehtävänä hallinnanjako-, rasite- ja yhteisjärjestelysopimusten laatimiset. Pääset näkemään niin yleistä rakentamisen juridiikkaa, kuin hankkeidemme innovatiivista kehittämistä. Työsi sisältää itsenäistä vastuunkantoa, mutta saat aina apua halutessasi. Toimintatapamme on varsin mutkaton ja toivommekin sinulta innostunutta sekä aikaansaavaa asennetta. Työsuhde on määräaikainen toukokuuhun 2022 asti.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että olet oma-aloitteinen, huolellinen ja vastuuntuntoinen tyyppi. Ohjaamme sinua tehtävissäsi, mutta toivomme, että sinulla on jo valmiuksia aikatauluttaa ja organisoida työtehtäviäsi itsenäisesti.

Toivoisimme sinulta lisäksi:
- Sinulla on aitoa kiinnostusta rakentamis- ja kiinteistöliiketoimintaa kohtaan

- Pystyt työskentelemään vaihtelevasti noin 30 tuntia kuukaudessa
- Omaat perustaidot juridisen tiedon etsimisestä ja juridisesta ongelmanratkaisusta sekä Office-työkaluista (Outlook, Excel, Word)
- Aiempi kokemus asumis- tai rakentamistoimialalta on eduksi, muttei välttämätöntä

Miksi meille?
Pääset tekemään monipuolisesti erilaisia kiinteistöjuridiikan työtehtäviä. Tukenasi toimii rakennuttajaorganisaatiomme ja tarvittaessa konsernilakimiehemme. Meiltä saat kattavat edut, joihin voit tutustua tarkemmin: https://lehto.fi/rakennusalan-tyopaikat/

Kuulemmeko sinusta lisää?

Jos haluat tietää lisää tehtävästä, voit kysyä tarkempia tietoja rakennuttajapäällikkö Antti Määtältä, antti.maatta@lehto.fi tai
050 383 1740.

Tehtävää voit hakea oheisen linkin kautta 27.9.2021 mennessä täyttämällä lyhyen hakulomakkeemme. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen CV:si ja hakemuskirjeesi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Voimatie 6 B, 90440 Kempele
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!