LAKU-perhekuntoutustyöntekijä

Haluaisitko unelmien työpaikan, jossa pääset toteuttamaan LAKU-perhekuntoutusta moniammatillisessa tiimissä? Täydennämme Joensuun tiimiämme ja etsimme kuntoutuksen ammattilaista – olet lämpimästi tervetullut meille!


LAKU-perhekuntoutus on Kelan tarjoamaa moniammatillista kuntoutusta. Kuntoutus on tarkoitettu neuropsykiatrisen diagnoosin saaneille 5–15-vuotiaille lapsille tai nuorille ja heidän perheilleen. Perhekuntoutuksen yleisenä tavoitteena on tukea lapsen psykososiaalista kehitystä ja arjen sujumista eri ympäristöissä. Kuntoutuksen sisältö räätälöidään yhdessä perheen tarpeiden pohjalta. Lisätietoa kuntoutuspalvelusta löydät osoitteesta: https://www.coronaria.fi/kuntoutuskurssit-ja-valmennukset/laku-perhekuntoutus/

Vapaus suunnitella oma työrytmisi

Työskentelet Joensuun toimipisteeltä käsin, sekä toteutat koti- ja verkostokäyntejä lähialueella. Meillä on käytössä joustava työaika, eli voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi arkisin klo 8–18 aikavälillä. LAKU-perhekuntoutuksessa työtehtäviisi kuuluu myös kuntoutusviikonloppuihin osallistuminen sovittuina viikonloppuina (la-su) Kuopion kylpylähotelli Rauhalahdessa.

Joustava työantaja

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Siksi voit työllistyä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsopimussuhteeseen kuukausipalkalla tai vaihtoehtoisesti myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammattilista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. Joensuun LAKU-tiimissä työskentelee sairaanhoitaja, toimintaterapeutti, perheterapeutti, erityisluokanopettaja ja sosionomi. Lisäksi neuropsykologin ja lastenpsykiatrin konsultaatiomahdollisuudet ovat käytettävissä.

Jos elämäntilanteesi muuttuu, toimipisteverkostomme mahdollistaa siirtymisen toiselle paikkakunnalle. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle: 

 • Kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden. 
 • Kuukausipalkan ja joustavan työajan.
 • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin eri vaihtoehdosta. Tämän lisäksi meillä on tarjolla monipuolisesti henkilöstöalennuksia.
 • Työsuhdepolkupyöräetuuden tuoman mahdollisuuden valitsemasi upouuden polkupyörän hankkimiseen työnantajan tukemana. Pyörä on käytettävissä niin työ- kuin vapaa-ajallakin. 
 • Reilun vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi. 
 • Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.
 • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

 • Toimintaterapeutin, sairaanhoitajan (erikoistuminen psykiatriaan tai mielenterveys- ja päihdetyöhön), kuntoutuksen ohjaajan, sosionomin tai psykologin tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Eduksi katsomme nepsy-valmentajan tutkinnon. 
 • Valmistumisen jälkeen kokemusta lasten neuropsykiatrisiin sairauksiin liittyvästä kuntoutus ja/tai hoitotyöstä ja perheiden kanssa työskentelystä vähintään 6kk ajalta.
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.
 • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta: https://ats.talentadore.com/apply/laku-perhekuntoutustyontekija/Zvrr1x


Tehtävään valitun alle 18-vuotiaiden kanssa työskentelevän tulee esittää korkeintaan 3 kk vanha rikostaustaote.

 

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa LAKU-perhekuntoutuksesta valtakunnallisesti vastaava tuotepäällikkö Kaisu Nousuniemi p. 040 8270606 tai kaisu.nousuniemi(a)coronaria.fi ja Joensuun palvelupäällikkö Tiina Venäläinen p. 044 467 6969 tai tiina.venalainen(a)coronaria.fi. Jätäthän tarvittaessa viestin, niin soitamme takaisin mahdollisimman pian!

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Siltakatu 10 A, Joensuu
Logo

LAKU-perhekuntoutustyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!