LAKU-perhekuntoutustyöntekijä

Haluaisitko unelmien työpaikan, jossa pääset toteuttamaan LAKU-perhekuntoutusta moniammatillisessa tiimissä?  Etsimme kuntoutuksen ammattilaista äitiysloman sijaisuuteen - tervetuloa meille!

LAKU-perhekuntoutus on Kelan tarjoamaa moniammatillista kuntoutusta. Kuntoutus on tarkoitettu neuropsykiatrisen diagnoosin saaneille 5–15-vuotiaille lapsille tai nuorille ja heidän perheilleen. Perhekuntoutuksen yleisenä tavoitteena on tukea lapsen psykososiaalista kehitystä ja arjen sujumista eri ympäristöissä. Kuntoutuksen sisältö räätälöidään yhdessä perheen tarpeiden pohjalta. Lisätietoa kuntoutuspalvelusta löydät osoitteesta https://www.coronaria.fi/kuntoutuskurssit-ja-valmennukset/laku-perhekuntoutus/.
 
Vapaus suunnitella oma työrytmisi 

Työskentelet Seinäjoen toimipisteestä käsin, sekä toteutat koti- ja verkostokäyntejä asiakkaan toimintaympäristössä Etelä Pohjanmaan alueella. Osa tapaamisista voidaan toteuttaa myös etäkuntoutuksena. Meillä on käytössä joustava työaika, eli voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi arkisin klo 8–18 aikavälillä. LAKU-perhekuntoutuksessa työtehtäviisi kuuluu myös kuntoutusviikonloppuihin osallistuminen sovittuina viikonloppuina (la-su) Hämeenlinnassa Scandic Aulangolla. Työn voi aloittaa jo nopeallakin aikataululla, sijaisuus jatkuu vähintään syyskuun loppuun ja jatkosta voidaan neuvotella.
 
Joustava työnantaja
 
Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammattilista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt huolehtivat, että arkiset asiat toimivat. 

 
Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle: 

 • Kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden.  
 • Kuukausipalkan ja joustavan työajan.
 • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin useista eri vaihtoehdosta. Tämän lisäksi meillä on tarjolla monipuolisesti henkilöstöalennuksia.
 • Työsuhdepolkupyöräetuuden tuoman mahdollisuuden valitsemasi upouuden polkupyörän hankkimiseen työnantajan tukemana. Pyörä on käytettävissä niin työ- kuin vapaa-ajallakin. 
 • Reilun vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.  
 • Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. 
 • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.  


Tehtävässä onnistuminen edellyttää:  

 • Sairaanhoitajan (erikoistuminen psykiatriaan tai mielenterveys- ja päihdetyöhön), toimintaterapeutin, sosionomin tai kuntoutuksen ohjaajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta. 
 • Valmistumisen jälkeen kokemusta lasten neuropsykiatrisiin sairauksiin liittyvästä kuntoutus ja/tai hoitotyöstä ja perheiden kanssa työskentelystä vähintään 6kk ajalta.
 • Liikkumisvalmiutta, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme. 
 • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. 

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta: https://ats.talentadore.com/apply/laku-perhekuntoutustyontekija/mM954m


Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vaadimme korkeintaan kolme kuukautta vanhan rikostaustaotteen sellaisilta tehtävään valituilta, jotka työskentelevät alle 18-vuotiaiden kanssa. 

  

Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja antaa  Jutta Isosaari, palvelupäällikkö p. 0400 271 848, jutta.isosaari@coronaria.fi

Jutan saa kiinni puhelimitse ke 25.1 klo 11–13, pe 27.1 klo 10–13, ti 31.1 klo 9–11.

Miia Suomi, rekrytointikoordinaattori p. 0401498401, miia.suomi@coronaria.fi

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Kalevankatu 4, 2 krs., 60100 Seinäjoki

Logo

LAKU-perhekuntoutustyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!